Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Robert Neuhäusl"'
Autor:
Robert Neuhäusl
Publikováno v:
Acta Societatis Botanicorum Poloniae, Vol 61, Iss 1, Pp 89-102 (2014)
Study of primary and secondary succession on wooded peat- bogs are presented. Research has been done on a complex of mountain peat-bogs in the Bohemian Moravian Highland (Czechoslovakia). Natural succession series began with reed sedge and reed stand
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad03cb52bd734abab0e55d0384383965
Autor:
Tomáš Herben, Blanka Pacltová, František Kotlaba, Zdeněk Pouzar, Bohdan Křísa, Dagmar Dykyjová, Juraj Harmatha, Zlatko Kvaček, M. Blažek, V. Samek, František Krahulec, Robert Neuhäusl
Publikováno v:
Folia Geobotanica et Phytotaxonomica. 26:217-224
Autor:
Robert Neuhäusl
Publikováno v:
Journal of Vegetation Science. 2:131-134
Autor:
Pavel Kovář, Zdenka Neuhäuslová, Leoš Klimeš, V. Zelený, V. Novák, Marie Lhotská, František Krahulec, Jan Pokorný, Robert Neuhäusl, Tomáš Herben
Publikováno v:
Folia Geobotanica et Phytotaxonomica. 25:439-448
Autor:
Robert Neuhäusl
Publikováno v:
Vegetatio. 89:173-181
With the aim of evaluating the accessible data on vegetation structure and composition for the Vegetation Map of Europe as far as possible, a reasonable classification of natural vegetation has been proposed which facilitates the identification of ve
Autor:
Robert Neuhäusl
Publikováno v:
Journal of Vegetation Science. 1:433-434
Autor:
Robert Neuhäusl
Publikováno v:
Folia Geobotanica et Phytotaxonomica. 26:262-262
Autor:
Slavomil Hejný, Emilie Balátová-Tuláčková, Kamil Rybníček, Eliška Rybníčková, Robert Neuhäusl, Marcel Rejmánek, Denisa Blažková
Publikováno v:
Folia Geobotanica et Phytotaxonomica. 11:217-224
Autor:
Robert Neuhäusl
Publikováno v:
Folia Geobotanica et Phytotaxonomica. 15:155-206
Der Bericht bringt Informationen uber Zustand und Perspektiven der Vegetationskartierung in Europa mit Bezugnahme auf die Erarbeitung einer einheitlichen Vegetationskarte Europas im Massstab 1∶3 Mill. im Rahmen der internationalen Zusammenarbeit. D
Publikováno v:
Phytocoenologia. 2:183-207