Zobrazeno 1 - 10
of 190
pro vyhledávání: '"Robert KALA"'
Publikováno v:
In International Journal of Information Management June 2023 70
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tomáš Frejlach, Miloslav Šoch, Jan Frelich, Luboš Zábranský, Anna Švarcová, Zuzana Křížová, Iveta Novotná, Kateřina Švejdová, Anna Šimková, Robert Kala
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 48, Iss 1, Pp 272-272 (2023)
The breeding of dairy cattle, in terms of investment and operating costs, is the most demanding sector of livestock production. In terms of importance for agricultural enterprises and all of society, in most EU Member States and the Czech Republic it
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f2176c8793c24cbd86311a9ec998467c
Publikováno v:
In International Journal of Information Management June 2020 52
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture, Vol 20, Iss 2, Pp 741-747 (2019)
A balanced diet is an integral part of healthy lifestyle. The aim of this study was to evaluate the preferences of consumption of selected food groups depending on age and gender. Pupils and students (n=389) of primary, secondary and tertiary educati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2c6e6edecae4cf286dc4d8ddc8b2e07
Publikováno v:
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, Vol 67, Iss 1, Pp 345-359 (2019)
Milk protein content is an important component of milk, especially from a nutritional point of view and also for payment purposes. The aim of work was to draw up an overview on reference and routine methods for protein determination. Reference method
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/948a8b709c48436f927f04e4f477048f
Autor:
Jean Robert Kala Kamdjoug
Publikováno v:
Theoretical Economics Letters. 13:1-29