Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Robalo, Silvino Sasso"'
Autor:
Seibt, Ana Carolina Mendes Dias, Nerhing, Priscila, Pinton, Mariana Basso, Santos, Suelen Priscila, Leães, Yasmim Sena Vaz, De Oliveira, Fernanda De Candido, Robalo, Silvino Sasso, Casarin, Bianca Campos, Dos Santos, Bibiana Alves, Barin, Juliano Smanioto, Wagner, Roger, De Menezes, Cristiano Ragagnin, Campagnol, Paulo Cezar Bastianello, Cichoski, Alexandre José
Publikováno v:
In Meat Science March 2024 209
Autor:
Nehring, Priscila, Lorenzo, José Manuel, Vendruscolo, Raquel Guidetti, Furlan, Valcenir Júnior Mendes, Seibt, Ana Carolina Mendes Dias, Leães, Yasmim Sena Vaz, Robalo, Silvino Sasso, Wagner, Roger, Barin, Juliano Smaniotto, de Menezes, Cristiano Ragagnin, Campagnol, Paulo Cezar Bastianello, Cichoski, Alexandre José
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances December 2023 3
Autor:
da Costa, Letícia Lopes, Adorian, Taida Juliana *, Goulart, Fernanda Rodrigues, Leitemperger, Jossiele, do Amaral, Aline M.B., Loro, Vania Lucia, Robalo, Silvino Sasso, da Silva, Leila Picolli
Publikováno v:
In Animal Feed Science and Technology June 2021 276
Autor:
Cichoski, Alexandre José, da Silva, Jéssica Soares, Leães, Yasmim Sena Vaz, Robalo, Silvino Sasso, dos Santos, Bibiana Alves, Reis, Stephanie Ribeiro, Nehring, Priscila, Santos, Suelen Priscila, Wagner, Roger, de Menezes, Cristiano Ragagnin, Campagnol, Paulo Cezar Bastianello
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry April 2021 72
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Tecnología para la valorización de subproductos de arroz con potencial aplicabilidad en piscicultura
Autor:
Cargnin, Gregorio, Adorian, Taida Juliana, Dalcin, Marina Osmari, Freitas , Ana Maria Liberalesso de, Robalo, Silvino Sasso, Oliveira, Fernando, Bender, Ana Betine Beutinger, Ferigollo , Fernanda Rodrigues Goulart, Silva, Leila Picolli da
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 11 No. 12; e565111234944
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 12; e565111234944
Research, Society and Development; v. 11 n. 12; e565111234944
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 12; e565111234944
Research, Society and Development; v. 11 n. 12; e565111234944
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The objective of this work was to apply technologies to obtain energy concentrate (maltodextrin) and protein concentrate (CPA) from broken rice. Initially, the broken rice was ground and subjected to pre-gelatinization, where 100 g of the raw materia
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::aabb17a0c0f73b69e00fe2ba74270889
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/34944
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/34944
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.