Zobrazeno 1 - 10
of 155
pro vyhledávání: '"Roasting degree"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 19, p 3119 (2024)
The impact of the roasting degree on ultra-high-pressure cold brew (UHP) coffee remains unclear, although it has been found that UHP technology accelerates the extraction of cold brew (CB) coffee. Therefore, this study investigated the effects of thr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b42dafca4281400099fc715e3bc08e2d
Autor:
Luqing Li, Shuai Dong, Shuci Cao, Yurong Chen, Jingfei Shen, Menghui Li, Qingqing Cui, Ying Zhang, Chuxuan Huang, Qianying Dai, Jingming Ning
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101124- (2024)
Different degrees of roasting result in differences in the quality and flavor of large-leaf yellow tea. The current sensory evaluation and chemical detection methods cannot meet the requirement of online differentiation of LYT roasting degree, so an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca757df3b48b4550b5a8f0e4a69361c6
Autor:
Claudia I. Gamboa-Gómez, Juliana Morales-Castro, Jazel Barragan-Zuñiga, Mayra Denise Herrera, Alejandro Zamilpa-Álvarez, José Luis Gónzalez, Gerardo Martínez-Aguilar, Elisa P. Morales-Castro, Monica Anese, Marilisa Alongi
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 9, Iss , Pp 100861- (2024)
This study aimed to assess the impact of roasting degree on antioxidant and metabolic parameters in vitro and in vivo. In vitro, we evaluated radical scavenging, lipid peroxidation, and the activity of digestive enzymes (α-glucosidase, α-amylase, a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d23d45596794b1ca56b2b886cb12b7d
Autor:
Daiane Bonizioli Benincá, Laísa Bernabé do Carmo, Mariana Grancieri, Lara Louzada Aguiar, Tarcísio Lima Filho, André Gustavo Vasconcelos Costa, Daniela da Silva Oliveira, Sérgio Henriques Saraiva, Pollyanna Ibrahim Silva
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100329- (2023)
Spent coffee grounds (SCG) constitute the main residue generated in the coffee-based food industry and exhibit potential use as sources of antioxidants. The aim of this work was to investigate the effects of light and dark roasting on the properties
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c1a673c59c7b4c7eaefec5647e5e918f
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 22, p 4125 (2023)
Specialty coffees from various geographical origins were processed using different extraction methods. Four extraction techniques were employed: cold brew (CB), espresso (ES), French press (FR), and aeropress (AE). The potential health benefits of co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec5ce61fc7ff4e0fb7bef721ed5ec31f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.