Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Roasting Effect"'
The unsaponifiable matter of coffee, which represents approximately 15–18% of coffee oil, is an extremely complex fraction that contains sterols, tocopherols, and high amounts of diterpene alcohols. This fraction has attracted increasing interest i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::aa061691393b65a78b85a910d85b31ab
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-409517-5.00013-9
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-409517-5.00013-9
Autor:
Kılıç, Hatice Merve
Tez (Yüksek Lisans) -- İstanbul Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2015
Thesis (M.Sc.) -- İstanbul Technical University, Instıtute of Science and Technology, 2015
Hurma, insanoğlunun yetiştirdiği en eski bitkilerden bir
Thesis (M.Sc.) -- İstanbul Technical University, Instıtute of Science and Technology, 2015
Hurma, insanoğlunun yetiştirdiği en eski bitkilerden bir
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1722::ae65ad7b7ec7d6821afe66e535da0ffb
http://hdl.handle.net/11527/13616
http://hdl.handle.net/11527/13616
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.