Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Roasted soybean"'
Autor:
Wilfred Ngaha Damndja, Julien Armel Assiéné Agamou, Aurelie Solange Agume Ntso, William Tedom Dzusuo, Richard Ejoh Aba
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 16, Iss , Pp 101183- (2024)
Complementary foods are essential during childhood. They permit and ensure growth and equally alleviate infant malnutrition. The use of locally available foods (Pumpkin, Soybean, and Spinach leaves) for the formulation of complementary foods is recom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a39783451c904d859fafa5949ed2002c
Publikováno v:
پژوهشهای علوم دامی ایران, Vol 13, Iss 1, Pp 123-135 (2021)
Introduction[1] Soybean meal (SBM) is the main source of protein in broiler diets. Interest has been increased in the use of roasted full-fat soybean (RFFS) as a replacement of soybean meal and fat in broiler diets. The use of full-fat soybean can el
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/565e6413117a47168cccbca14d4d3bff
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lam Phuoc Thanh, Wisitiporn Suksombat
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 28, Iss 4, Pp 519-529 (2015)
The aims of this study were to determine the effects of feeding medium-roasted soybean meal (SBM) and corn dried distiller’s grains with solubles (CDDGS) in dairy cows on milk production and income over feed costs. A randomized complete block desig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7535a243568400db871be15ce7632cc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marilia Alves, Félix González, Nelcy Carvalho, Paulo Mühlbach, Verônica Lima, Tiago Reis Conceição, Vera Wald
Publikováno v:
Ciência Rural, Vol 34, Iss 1, Pp 239-243 (2004)
Soybean by-products are currently used in Rio Grande do Sul, Brazil, as a source of protein in dairy cows. However, the high protein breakdown of this feed source in the rumen causes loss of the intrinsic quality of the protein and increases plasma u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/582f5c5294544497a96b5a3f1595a1d6
Autor:
Yoshimasa Makita, Tomoko Ishida, Noriko Kobayashi, Mai Fujio, Kyoko Fujimoto, Rina Moritomo, Jun-ichi Fujita, Shin-ichi Fujiwara
Publikováno v:
Foods, Vol 5, Iss 2, p 44 (2016)
The masking of bitterness is considered important because many pharmaceutical compounds have a bitter taste. The bitterness-masking effect of powdered roasted soybeans (PRS) was investigated using a bitter taste sensor. PRS was revealed to significan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65435601a8b44e4ea1af1b1b3883ebd3
Autor:
Iraides Ferreira Furusho-Garcia, José Camisão de Souza, Renato Ribeiro de Lima, Guilherme de Paula Nogueira, F. B. Junqueira, Letícia Rodrigues Faria, Débora Regina da Silva, João Pedro Araújo Campos, I. J. Ascari, Nadja Gomes Alves
Publikováno v:
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2019-10-06T17:06:59Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2019-05-01 To evaluate the effects of moderate dietary restriction and lipid supplementation on ovarian follicular development, hormonal and metabolic p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.