Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"Roast chicken"'
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss , Pp 1484-1493 (2022)
To investigate the flavor changes of Fuliji roast chicken during processing and storage, the volatile organic compounds (VOCs) during processing (fresh, fried, stewed and sterilized) and storage (1 month, 2 months and 4 months) were determined by gas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/964ce2fa85e147d394b35c625a5c3782
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 3, Pp 1598-1605 (2020)
The purpose of this study was to screen out the appropriate concentration of grape seed extract solution and study the effects of grape seed extract combined with modified atmosphere packaging on the physical and chemical properties of roasted chicke
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7b52ec7c0e74e92b21e970204b132dc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sutton, Judith
Publikováno v:
Library Journal. 11/15/2008, Vol. 133 Issue 19, p90-91. 2p.
Autor:
Sutton, Judith
Publikováno v:
Library Journal. 8/1/2007, Vol. 132 Issue 13, p112-113. 2p.
Publikováno v:
Journal of Food Science. 85:1231-1239
This study systematically investigated the dynamic changes in bacterial communities in roast chicken in normal and modified atmosphere packaging (MAP). The samples were stored under normal atmosphere and 40%/60% CO2 /N2 MAP conditions for 28 days at
Autor:
Saefudin Zuhdi, Selvy Irawanti
Publikováno v:
Jurnal Ilmiah Manajemen Kesatuan. 4:022-027
Product differentiation is an attempt to design a set of distinguishing or physical product attributes to differentiate the company's products with the competing products. Quality of service is a measure of the extent to which a service can be provid
Autor:
Xaba, Andile
The study provides a theoretical account for the representation of apartheid in South African fiction. Narrative strategies employed in the post-apartheid novels The innocence of roast chicken (Richards, 1996), The smell of apples (Behr, 1996), All w
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10500/19242
Autor:
Sibia Hernández Jiménez, Williams Vázquez-Morales, Emmanuel Díaz-Nigenda, Horacio Morales-Iglesias, Andrea Venegas Sandoval
Publikováno v:
Ecosistemas y Recursos Agropecuarios. 8
El objetivo del trabajo fue cuantificar las emisiones de gases de efecto invernadero (GEI) y otros contaminantes generados por el consumo de leña y carbón en la preparación de pollos asados en Tuxtla Gutiérrez (TGZ), Chiapas, mediante la aplicaci
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.