Zobrazeno 1 - 10
of 43 060
pro vyhledávání: '"Roast chicken"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss , Pp 1484-1493 (2022)
To investigate the flavor changes of Fuliji roast chicken during processing and storage, the volatile organic compounds (VOCs) during processing (fresh, fried, stewed and sterilized) and storage (1 month, 2 months and 4 months) were determined by gas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/964ce2fa85e147d394b35c625a5c3782
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhou, Hui, Cui, Wei, Gao, Yafei, Li, Ping, Pu, Xinyuan, Wang, Ying, Wang, Zhaoming, Xu, Baocai
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2022 5:1484-1493
Autor:
Rosas Jul, Mariano Sal y.1 mariano.salyrosas@unsaac.edu.pe
Publikováno v:
Revista Alternativa Financiera. 2023, Vol. 14 Issue 1, p64-77. 14p.
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 3, Pp 1598-1605 (2020)
The purpose of this study was to screen out the appropriate concentration of grape seed extract solution and study the effects of grape seed extract combined with modified atmosphere packaging on the physical and chemical properties of roasted chicke
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7b52ec7c0e74e92b21e970204b132dc
Autor:
Jo-Anne Richards
The Innocence of Roast Chicken focuses on an Afrikaans/English family in the Eastern Cape and their idyllic life on their grandparents'farm, seen through the eyes of the little girl, Kate, and the subtle web of relationships that is shattered by a ho