Zobrazeno 1 - 10
of 412
pro vyhledávání: '"Roast beef"'
Autor:
Davidson, Staci
Publikováno v:
Food & Drink. Winter2010, p128-131. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gilpatric, Guy
Publikováno v:
Saturday Evening Post. 2/3/1934, Vol. 206 Issue 32, p8-42. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jones, Kathryn
Publikováno v:
Food & Drink. Jan/Feb2008, Vol. 7 Issue 1, p72-74. 2p.
Autor:
HILDRETH, JAMES
Publikováno v:
American Organist Magazine. Jul2014, Vol. 48 Issue 7, p56-57. 2p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 4, Pp 53-60 (2013)
In order to know the potential opportunities to bacteria’s contamination and survival in roast beef production process in a self service restaurant, were collected data, by direct observation of food handling practices and the environment hygiene.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a7688f95d3a4f309bb6df9953030c9e
Autor:
Jen-Hua Cheng, Herbert W. Ockerman
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 26, Iss 2, Pp 282-286 (2013)
Many manufacturing processes damage the structure of meat products and this often contributes to lipid oxidation which could influence warmed-over flavor (WOF) in precooked beef that is reheated beef. Electrical stimulation causes contraction of musc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1ae8d71033c4f3d9b3daad0e0ed4450
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.