Zobrazeno 1 - 10
of 88 935
pro vyhledávání: '"Roast beef"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2024 435
Autor:
ARENDT, EMILY J.
Publikováno v:
Journal of the Early Republic, 2020 Apr 01. 40(1), 83-116.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26905554
Autor:
Wang, Yuanyuan, Dong, Maofeng, Guo, Limin, Zhu, Yamin, Jiang, Qingqing, Xiao, Jianbo, Wang, Mingfu, Zhao, Yueliang
Publikováno v:
In Food Research International February 2023 164
Autor:
Xue, Chaoyi, Deng, Peng, Quan, Wei, Li, Yong, He, Zhiyong, Qin, Fang, Wang, Zhaojun, Chen, Jie, Zeng, Maomao
Publikováno v:
In Food Control August 2022 138
Autor:
Zhang, Nana, Zhou, Qian, Zhao, Yueliang, Fan, Daming, Xiao, Jianbo, Chen, Feng, Cheng, Ka-Wing, Wang, Mingfu
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2022 375
Autor:
Angelovič, Michal1 michal.angelovic@uniag.sk, Čapla, Jozef2 jozef.capla@uniag.sk, Zajác, Peter2 peter.zajac@uniag.sk, Čurlej, Jozef2 jozef.curlej@uniag.sk, Benešová, Lucia3 lucia.benesova@uniag.sk, Jakabová, Silvia2 silvia.jakabova@uniag.sk, Angelovičová, Mária2 maria.angelovicova@uniag.sk
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2023, Vol. 17 Issue 1, p844-861. 18p.
Autor:
Michal Angelovič, Jozef Čapla, Peter Zajác, Jozef Čurlej, Lucia Benešová, Silvia Jakabová, Mária Angelovičová
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 17 (2023)
The study aimed to examine, compare, and statistically evaluate the quality of the beef thigh and roast beef muscle in terms of the profile of fatty acids in relation to human health. Musculus semimembranosus and m. quadriceps femoris of the thigh an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc88a2c676694b6bb7afde2c22842fbf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.