Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Roascio, Antonella"'
Autor:
Gámbaro, Adriana, Roascio, Antonella, Hodos, Natalia, Migues, Ignacio, Lado, Joanna, Heinzen, Horacio, Rivas, Fernando
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research December 2021 6
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. Jun2017, Vol. 32 Issue 3, pn/a-N.PAG. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gámbaro García, Adriana, Ivankovich Guillén, Carmen Isabel, Roascio, Antonella, Amarillo Marzegan, Miguel, Miraballes, Marcelo, Araya Quesada, Yorleny María
Publikováno v:
Beverages, vol.3(1), pp.1-13
Kérwá
Universidad de Costa Rica
instacron:UCR
Kérwá
Universidad de Costa Rica
instacron:UCR
Projective techniques rely on a stimulus to elicit from respondents projections of their beliefs onto other people or objects, thus reflecting their own perceptions, feelings and motivations. In this work, the job-sorting technique, in combination wi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::9ab7eadf48802eead8408a0244366ea3
https://www.mdpi.com/2306-5710/3/1/11
https://www.mdpi.com/2306-5710/3/1/11
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Parente ME; Cátedra de Química Cosmética (M.E.P., L.B.), and Sección Evaluación Sensorial (A.G., A.R.), Facultad de Química, Universidad de la República, C.P.11800, Montevideo, Uruguay., Gámbaro A; Cátedra de Química Cosmética (M.E.P., L.B.), and Sección Evaluación Sensorial (A.G., A.R.), Facultad de Química, Universidad de la República, C.P.11800, Montevideo, Uruguay., Boinbaser L; Cátedra de Química Cosmética (M.E.P., L.B.), and Sección Evaluación Sensorial (A.G., A.R.), Facultad de Química, Universidad de la República, C.P.11800, Montevideo, Uruguay., Roascio A; Cátedra de Química Cosmética (M.E.P., L.B.), and Sección Evaluación Sensorial (A.G., A.R.), Facultad de Química, Universidad de la República, C.P.11800, Montevideo, Uruguay.
Publikováno v:
Journal of cosmetic science [J Cosmet Sci] 2014 May-Jun; Vol. 65 (3), pp. 161-73.
Autor:
Parente ME; Cátedra de Química Cosmética and Sección Evaluación Sensorial, Universidad de la República, 11800, Montevideo, Uruguay., Gámbaro A, Boinbaser L, Roascio A
Publikováno v:
Journal of cosmetic science [J Cosmet Sci] 2013 Sep-Oct; Vol. 64 (5), pp. 371-80.