Zobrazeno 1 - 10
of 133
pro vyhledávání: '"Roßmann, Andreas"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Camin, Federica a, ∗, Boner, Markus b, Bontempo, Luana a, Fauhl-Hassek, Carsten c, Kelly, Simon D. d, Riedl, Janet c, Rossmann, Andreas e
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology March 2017 61:176-187
Autor:
Rees, Gareth a, ∗, Kelly, Simon D. b, Cairns, Paul c, Ueckermann, Henriette d, Hoelzl, Stephan e, Rossmann, Andreas f, Scotter, Michael J. a
Publikováno v:
In Food Control September 2016 67:144-154
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Control February 2015 48:143-150
Publikováno v:
In Science & Justice January 2015 55(1):72-88
Autor:
Goitom Asfaha, Daniel c, Quétel, Christophe R. c, ∗, Thomas, Freddy d, Horacek, Micha a, Wimmer, Bernhard a, Heiss, Gerhard a, Dekant, Christian b, Deters-Itzelsberger, Peter b, Hoelzl, Stefan b, Rummel, Susanne b, Brach-Papa, Christophe c, Van Bocxstaele, Marleen c, Jamin, Eric d, Baxter, Malcolm e, Heinrich, Katharina e, Kelly, Simon e, g, Bertoldi, Daniela f, Bontempo, Luana f, Camin, Federica f, Larcher, Roberto f, Perini, Matteo f, Rossmann, Andreas h, Schellenberg, Antje i, Schlicht, Claus i, Froeschl, Heinz j, Hoogewerff, Jurian k, Ueckermann, Henriette k
Publikováno v:
In Journal of Cereal Science March 2011 53(2):170-177
Autor:
Harrison, Sabine M. a, Schmidt, Olaf a, ⁎, Moloney, Aidan P. b, Kelly, Simon D. c, Rossmann, Andreas d, Schellenberg, Antje e, Camin, Federica f, Perini, Matteo f, Hoogewerff, Jurian g, Monahan, Frank J. a
Publikováno v:
In Food Chemistry 2011 124(1):291-297
Autor:
Rummel, Susanne a, ⁎, Hoelzl, Stefan a, Horn, Peter a, Rossmann, Andreas b, Schlicht, Claus c
Publikováno v:
In Food Chemistry 2010 118(4):890-900