Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Rizzotto Francesco"'
Autor:
Khalife, Majd, Stankovic, Dalibor, Stankovic, Vesna, Danicka, Julia, Rizzotto, Francesco, Costache, Vlad, Schwok, Anny Slama, Gaudu, Philippe, Vidic, Jasmina
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2024 433
Autor:
Podunavac, Ivana, Kukkar, Manil, Léguillier, Vincent, Rizzotto, Francesco, Pavlovic, Zoran, Janjušević, Ljiljana, Costache, Vlad, Radonic, Vasa, Vidic, Jasmina
Publikováno v:
In Talanta 1 July 2023 259
Publikováno v:
In Heliyon July 2023 9(7)
Autor:
Rizzotto, Francesco, Vasiljevic, Zorka Z., Stanojevic, Gordana, Dojcinovic, Milena P., Jankovic-Castvan, Ivona, Vujancevic, Jelena D., Tadic, Nenad B., Brankovic, Goran O., Magniez, Aurélie, Vidic, Jasmina, Nikolic, Maria Vesna
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 October 2022 390
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Podunavac Ivana, Kukkar Manil, Léguillier Vincent, Rizzotto Francesco, Pavlovic Zoran, Janjušević Ljiljana, Costache Vlad, Radonic Vasa, Vidic Jasmina
Gold electrodes are one of most prevalent substrates in electrochemical biosensors because they can be easily and highly efficiently functionalized with thiolated biomolecules. However, conventional methods to fabricate gold electrodes are costly, ti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2659::872a9b47eebc959ad3fd945209955bd4
https://zenodo.org/record/7960947
https://zenodo.org/record/7960947
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rizzotto Francesco, Vasiljevic Z. Zorka, Stanojevic Gordana, Dojcinovic P. Milena, Jankovic-Castvan Ivona, Vujancevic D. Jelena, Tadic B. Nenad, Brankovic O. Goran, Magniez Aur´Elie, Vidic Jasmina, Nikolic Maria Vesna
An emerging technology of active packaging enables prolongation of food shelf life by limiting the oxygen transfer and the reactivity of free radicals, which both destruct food freshness. In this work, Fe2TiO5 nanoparticles were synthesized using a m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ed3fbeb5d5c3538ba5fd625d9bee751d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cormontagne, Delphine, Rigourd, Virginie, Vidic, Jasmina, Rizzotto, Francesco, Bille, Emmanuelle, Ramarao, Nalini
Publikováno v:
Toxins, Vol 13, Iss 123, p 123 (2021)
Toxins
Toxins, 2021, 13 (2), pp. 1-26. ⟨10.3390/toxins13020123⟩
Toxins
Toxins, 2021, 13 (2), pp. 1-26. ⟨10.3390/toxins13020123⟩
Human breast milk (HBM) is a source of essential nutrients for infants and is particularly recommended for preterm neonates when their own mother’s milk is not available. It provides protection against infections and decreases necrotizing enterocol