Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archiv AV ČR
Archeologický ústav
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Centrum medievistických studií
Centrum výzkumu globální změny
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav dějin umění
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. Heyrovského
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav jaderného výzkumu
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav pro jazyk český
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Výzkumné centrum pro dějiny vědy
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Rizzello CG"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
179
pro vyhledávání:
'"Rizzello CG"'
Řazení
od nejnovějšího
od nejstaršího
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Pane arricchito con lievito naturale di canapa: la tradizione incontra l’innovazione
Autor:
Montemurro, M.
,
Pontonio, E.
,
Verni, M.
,
Rizzello, Cg
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3686::c4d6b26acad5f56317e4a58f720d4b99
http://hdl.handle.net/11573/1459553
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Pane e salute: un binomio per la vita
Autor:
Rizzello, Cg
,
Gobbetti, M
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3686::80e43bef9e42c7ae6b7ffe1569bd68c6
http://hdl.handle.net/11573/1459089
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Adverse Reactions to Gluten: Exploitation of Sourdough Fermentation
Autor:
Di Cagno, R
,
Rizzello, Cg
,
Gobbetti, M
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3686::94e04b71d33dce679fe120e6dc21ae0f
http://hdl.handle.net/11573/1459109
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Preparing flour dough with reduced gluten content from gluten containing flours used e.g. for preparing baked good, by mixing flour with water comprising mixture of lactic acid bacteria, adding fungal proteases and fermenting product
Autor:
Giuliani, G
,
Benedusi, A
,
Di Cagno, R
,
Rizzello, Cg
,
De Angelis, M
,
Gobbetti, M
,
Cassone, A
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3686::2007462d38a635d6a70857ca2defbb18
http://hdl.handle.net/11573/1459038
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
METHOD FOR PARTIAL DEGRADATION OF GLUTEN
Autor:
Giuliani, G
,
Benedusi, A
,
DI CAGNO, R
,
Rizzello, Cg
,
DE ANGELIS, M
,
Gobbetti, M
,
Cassone, A
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3686::4b819eeb1a23efa751c6a367c979371c
http://hdl.handle.net/11573/1459015
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 6
6
Uso di batteri lattici selezionati e lievitazione naturale per la sintesi di peptidi bioattivi in farine di cereali e pseudocereali
Autor:
Rizzello, Cg
,
Coda, R
,
Nionelli, L
,
Gobbetti, M
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3686::cd781e027a66204cd3b192b7ede1b1c4
http://hdl.handle.net/11573/1459167
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 7
7
Innovative use and features of sourdough
Autor:
Curiel, J
,
Rizzello, Cg
,
Gobbetti, M
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::243ba53f2289a84b58a617f9362b07db
http://hdl.handle.net/11573/1459722
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 8
8
Functional genomic of Lactobacillus rossiae DSM 15814T
Autor:
De Angelis, M
,
Di Cagno, R.
,
Minervini, F.
,
Rizzello, Cg.
,
Calasso, M.
,
Gobbetti, M.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3686::bf6413044d3c381f2aecc1d537fe67fe
http://hdl.handle.net/11573/1459017
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 9
9
Strategie biotecnologiche per la degradazione del glutine con lattobacilli del lievito naturale
Autor:
Rizzello, Cg
,
Gobbetti, M
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5a4e5ef4d3a650e3b02022dd5fc737c3
http://hdl.handle.net/11573/1459082
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 10
10
Understanding of the adaptive growth and survival strategies of Lactobacillus platarum during pant fermentation and storage
Autor:
Filannino, P.
,
Carinali, G.
,
Rizzello, Cg.
,
Buchin, S.
,
De Angelis, M
,
Gobbetti, M.
,
Di Cagno, R.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3686::28743f5909d1ac6bda487f4da080c634
http://hdl.handle.net/11573/1459041
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Další »
[18]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
148
Akademické články
Předmět
40
bread
28
flour
22
fermentation
22
food microbiology
21
triticum
19
lactobacillus
16
lactobacillus plantarum
10
lactobacillaceae
9
glutens
9
lactobacillales
8
food handling
7
celiac disease
7
edible grain
7
vicia faba
6
cheese
6
peptide hydrolases
6
peptides
5
antifungal agents
5
beverages
5
fabaceae
5
lactic acid
4
antioxidants
4
bioactive peptides
4
dietary fiber
4
fruit
4
fungi
4
gamma-aminobutyric acid
4
nutritive value
4
probiotics
3
avena
3
bacteria
3
food preservation
3
food technology
3
gliadin
3
lactic-acid bacteria
3
microbiota
3
milk-proteins
3
penicillium
3
saccharomycetales
3
yeasts
2
angiotensin-converting enzyme inhibitors
2
anti-bacterial agents
2
antibiotics
2
anti-infective agents
2
bifidobacterium
2
cannabis
2
caseins
2
cationic peptides
2
chenopodium quinoa
2
disease
Vydavatel
29
mdpi ag
24
elsevier science publishers
20
elsevier
14
american society for microbiology
12
frontiers research foundation
4
american chemical society
4
biomed central
3
mdpi publishing
3
oxford university press
2
amer soc microbiology
2
american dairy science association
2
asm press
2
cambridge university press
2
elsevier applied science publishers
2
frontiers media s. a
2
published on behalf of the canadian institute of food science and technology by elsevier applied science
2
wiley on behalf of the institute of food technologists
2
wiley-blackwell
1
academic press
1
academic press inc elsevier science
1
academic press ltd elsevier science ltd
1
amer dairy science assoc
1
american society for microbiology., [washington] , stati uniti d'america
1
avenue media
1
casa editrice ambrosiana
1
elsevier b.v
1
elsevier pub. co
1
elsevier science bv
1
fondazione cisam
1
john wiley & sons ltd
1
john wiley and sons ltd
1
lippincott williams & wilkins
1
nature publishing group
1
published on behalf of the nutrition society by cabi publishing
1
routledge
1
royal society of chemistry
1
springer international
1
taylor & francis group
1
w.b. saunders for the american gastroenterological association
1
wiley
1
wiley-vch
Publikováno v
24
international journal of food microbiology
21
foods basel switzerland
18
food microbiology
16
applied and environmental microbiology
12
frontiers in microbiology
5
microorganisms
4
journal of agricultural and food chemistry
4
microbial cell factories
3
antioxidants basel switzerland
3
journal of applied microbiology
3
journal of dairy science
3
nutrients
2
british journal of nutrition
2
food chemistry
2
food research international ottawa ont
2
frontiers in nutrition
2
journal of food protection
2
journal of food science
2
microbiology spectrum
1
applied microbiology and biotechnology
1
biochimica et biophysica acta
1
biochimica et biophysica acta-molecular basis of disease
1
clinical gastroenterology and hepatology the official clinical practice journal of the american gastroenterological association
1
critical reviews in food science and nutrition
1
current research in food science
1
electrophoresis
1
food function
1
international journal of dairy technology
1
journal of cereal science
1
journal of dairy research
1
journal of pediatric gastroenterology & nutrition
1
journal of pediatric gastroenterology and nutrition
1
microbial biotechnology
1
nutrition and cancer
1
rapid communications in mass spectrometry
1
rapid communications in mass spectrometry rcm
1
scientific reports
1
the british journal of nutrition
Zdroj
139
MEDLINE
31
OpenAIRE
7
Science Citation Index Expanded
2
Complementary Index
Geografie
5
italy
1
nigeria
1
tunisia
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......