Zobrazeno 1 - 10
of 75
pro vyhledávání: '"Rizkalla, S W"'
Autor:
Dao, M. C., Sokolovska, N., Brazeilles, R., Affeldt, S., Pelloux, V., Prifti, E., Chilloux, J., Verger, E., Kayser, B. D., Aron-Wisnewsky, J., Ichou, F., Pujos-Guillot, E., Hoyles, L., Juste, C., Dore, J., Dumas, M. E., Rizkalla, S. W., Holmes, B. A., Zucker, Jean-Daniel, Clement, K., Micro-Obes Consortium
Background: The mechanisms responsible for calorie restriction (CR)-induced improvement in insulin sensitivity (IS) have not been fully elucidated. Greater insight can be achieved through deep biological phenotyping of subjects undergoing CR, and int
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______932::98398f37a0dd9e6788eb5a0078d6ed18
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010074955
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010074955
Autor:
Kayser, B. D., Prifti, E., Lhomme, M., Belda, E., Dao, M. C., Aron-Wisnewsky, J., Kontush, A., Zucker, Jean-Daniel, Rizkalla, S. W., Dugail, I., Clement, K., Kennedy, S. P., Pons, N., Le Chatelier, E., Almeida, M., Quinquis, B., Galleron, N., Batto, J. M., Renault, P., Ehrlich, S. D., Blottiere, H., Leclerc, M., de Wouters, T., Lepage, P., Dore, J., MICRO-Obes Consortium
Introduction Low gut microbiome richness is associated with dyslipidemia and insulin resistance, and ceramides and other sphingolipids are implicated in the development of diabetes. Objectives Determine whether circulating sphingolipids, particularly
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______932::35ca9d8941601f7c906f4b3834c9b02e
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010077828
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010077828
Autor:
Rizkalla, S. W.1,2 salwa.rizkalla@htd.ap-hop-paris.fr, Laromiguiere, M.3, Champ, M.4, Bruzzo, F.1, Boillot, J.1, Slama, G.1
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. Feb2007, Vol. 61 Issue 2, p175-183. 9p. 4 Charts, 2 Graphs.
Background and aims: The positive and negative health effects of dietary carbohydrates are of interest to both researchers and consumers. Methods: International experts on carbohydrate research held a scientific summit in Stresa, Italy, in June 2013
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::636b23e0182b85c571d848b16a5ed0a7
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3167140
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3167140
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Journal of Nutrition; Dec2002 Supplement, Vol. 88 Issue S3, p255-262, 8p
Autor:
Peyron-Caso, E., Fluteau-Nadler, S., Kabir, M., Guerre-Millo, M., Quignard-Boulang�, A., Slama, G., Rizkalla, S. W.
Publikováno v:
Hormone & Metabolic Research; 2002, Vol. 34 Issue 7, p360-366, 7p
Autor:
Luo, Jing, Van Yperselle, Marina, Luo, J, Van Yperselle, M, Rizkalla, S W, Rossi, F, Bornet, F R, Slama, G
Publikováno v:
Journal of Nutrition; Jun2000, Vol. 130 Issue 6, p1572-1577, 6p, 2 Charts, 2 Graphs
Autor:
Luo, J, Rizkalla, S W, Vidal, H, Oppert, J M, Colas, C, Boussairi, A, Guerre-Millo, M, Chapuis, A S, Chevalier, A, Durand, G, Slama, G
Publikováno v:
Diabetes Care; May1998, Vol. 21 Issue 5, p717-724, 8p