Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Rittisak Sriwiang"'
Autor:
Charoen Ratchanee, Tasana Sakaewan, Somprasong Wacharin, Rittisak Sriwiang, Saveboworn Wanticha
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 141, p 02004 (2020)
This research aimed to investigate resistant starch content and RVA property of three flours (Banana; BN, Jackfruit seed; JS and Job’s tear; JT) with pre-treatment and dried under double drum dryer. Results showed that BN had the highest resistant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2856010c5249425a947072a2fd439c0b
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 141, p 03002 (2020)
Leafy vegetables exhibit non-uniform surfaces and are structured with interconnected networks of veinlets or wrinkle characteristics, making the quantification of the changes rather difficult. In this study, attempt was made to quantify the surface t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dba6e6e37b58442db68442fbdb6b5cfa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Apiwattanasiri, Patchanok, Charoen, Ratchanee, Rittisak, Sriwiang, Phattayakorn, Kriangkrai, Jantrasee, Sakwiboon, Savedboworn, Wanticha
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2022 46
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sriariyanun, M., Cheng, Y.S., Rattanaporn, K., Yasurin, P., Rodiahwati, W., Phungamngoen, Chanthima, Rittisak, Sriwiang
Publikováno v:
E3S Web of Conferences; 2020, Vol. 141, p1-5, 5p