Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Ritschard, Jasmine S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amato, Lea, Ritschard, Jasmine S., Sprecher, Isabel, Lacroix, Christophe, Schuppler, Markus, Meile, Leo
Publikováno v:
In International Dairy Journal February 2015 41:50-57
Autor:
Amato, Lea, Ritschard, Jasmine S., Kurtz, Olivia, Arias-Roth, Emmanuelle, Lacroix, Christophe, Schuppler, Markus, Meile, Leo
Publikováno v:
In International Dairy Journal December 2012 27(1-2):77-85
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ritschard JS; Laboratory of Food Microbiology, Institute of Food, Nutrition and Health, ETH Zurich, Schmelzbergstrasse 7, 8092 Zurich, Switzerland., Amato L; Laboratory of Food Biotechnology, Institute of Food, Nutrition and Health, ETH Zurich, Schmelzbergstrasse 7, 8092 Zurich, Switzerland., Kumar Y; Eurofins GATC Biotech AG, Jakob-Stadler-Platz 7, 78467 Konstanz, Germany., Müller B; Eurofins GATC Biotech AG, Jakob-Stadler-Platz 7, 78467 Konstanz, Germany., Meile L; Laboratory of Food Biotechnology, Institute of Food, Nutrition and Health, ETH Zurich, Schmelzbergstrasse 7, 8092 Zurich, Switzerland., Schuppler M; Laboratory of Food Microbiology, Institute of Food, Nutrition and Health, ETH Zurich, Schmelzbergstrasse 7, 8092 Zurich, Switzerland.
Publikováno v:
AIMS microbiology [AIMS Microbiol] 2018 Oct 25; Vol. 4 (4), pp. 622-641. Date of Electronic Publication: 2018 Oct 25 (Print Publication: 2018).