Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Riquet, A.M."'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 May 2016 199:59-69
Publikováno v:
In Surface & Coatings Technology 2007 201(12):5994-6004
Publikováno v:
Food and packaging materials. Chemical interactions
Food and packaging materials. Chemical interactions, Royal Society of Chemistry, 1995
Food and packaging materials. Chemical interactions, Royal Society of Chemistry, 1995
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1da0f3653ff4e8f40b6c0dd5e2989d59
https://hal.inrae.fr/hal-02843267
https://hal.inrae.fr/hal-02843267
Publikováno v:
Journal of Polymer Engineering
Journal of Polymer Engineering, De Gruyter, 1995, 15, pp.47-56
Journal of Polymer Engineering, De Gruyter, 1995, 15, pp.47-56
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ca8918cc469543c796f3c0c5a9235759
https://hal.inrae.fr/hal-02703993
https://hal.inrae.fr/hal-02703993
Publikováno v:
European Polymer Journal
European Polymer Journal, Elsevier, 1992, 28 (4), pp.427-434
European Polymer Journal, Elsevier, 1992, 28 (4), pp.427-434
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c28c58f2639526357bbdc6f503f4edbd
https://hal.inrae.fr/hal-02714268
https://hal.inrae.fr/hal-02714268
Publikováno v:
1. European Meeting
1. European Meeting, Jan 1990, Lyon, France
1. European Meeting, Jan 1990, Lyon, France
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::728750569885f42abe60475b71ab5406
https://hal.inrae.fr/hal-02775570
https://hal.inrae.fr/hal-02775570
Publikováno v:
Sciences des Aliments
Sciences des Aliments, Lavoisier Abonnements, 1991, 11 (2), pp.341-359
Sciences des Aliments, Lavoisier Abonnements, 1991, 11 (2), pp.341-359
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::34f4f1cbe862aa8b18d800591f679c40
https://hal.inrae.fr/hal-02715401
https://hal.inrae.fr/hal-02715401
Publikováno v:
Sciences des Aliments
Sciences des Aliments, Lavoisier Abonnements, 1991, 11 (1), pp.125-140
Sciences des Aliments, Lavoisier Abonnements, 1991, 11 (1), pp.125-140
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c68044f5cccc568f87ea53937fa706c8
https://hal.inrae.fr/hal-02712207
https://hal.inrae.fr/hal-02712207
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.