Zobrazeno 1 - 10
of 277
pro vyhledávání: '"Rigby, N"'
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science March 2020 103(3):2153-2166
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Research International October 2012 48(2):831-838
Autor:
Bøgh, K.L., Nielsen, H., Madsen, C.B., Mills, E.N.C., Rigby, N., Eiwegger, T., Szépfalusi, Z., Roggen, E.L.
Publikováno v:
In Molecular Immunology July 2012 51(3-4):337-346
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Scope: Allergies to lipid transfer proteins involve severe adverse reactions; thus, effective and sustainable therapies are desired. Previous attempts disrupting disulfide bonds failed to maintain immunogenicity; thus, the aim is to design novel hypo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::7df2f32ebb5fde8cea9f4da93668658d
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3058531
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3058531
Autor:
Bosi S, Fiori J, Dinelli G, Rigby N, Leoncini E, Prata C, Bregola V, Marotti I, Gotti R, Naldi M, Massaccesi L, Malaguti M, Kroon P, Hrelia S
Publikováno v:
Journal of food science. 83(6)
Numerous studies support the protective role of bioactive peptides against cardiovascular diseases. Cereals represent the primary source of carbohydrates, but they also contain substantial amounts of proteins, therefore representing a potential dieta
Autor:
James, W. P. T., author, Rigby, N. J., author
Publikováno v:
Coronary Heart Disease Epidemiology : From aetiology to public health, 2005, ill.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/acprof:oso/9780198525738.003.0047
Autor:
Zuidmeer-Jongejan, L., Huber, H., Swoboda, I., Rigby, N., Versteeg, S.A., Jensen, B.M., Quaak, S., Akkerdaas, J.H., Blom, L., Asturias, J., Bindslev-Jensen, C., Bernardi, M.L., Clausen, M., Ferrara, R., Hauer, M., Heyse, J., Kopp, S., Kowalski, M.L., Lewandowska-Polak, A., Linhart, B., Maderegger, B., Maillere, B., Mari, A., Martinez, A., Mills E.N.C., Neubauer, A., Nicoletti, C., Papadopoulos, N.G., Portoles, A., Ranta-Panula, V., Santos-Magadan, S., Schnoor, H.J., Sigurdardottir, S.T., Stahl-Skov, P., Stavroulakis, G., Stegfellner, G., Vázquez-Cortés, S., Witten, M., Stolz, F., Poulsen, L.K., Fernandez-Rivas, M., Valenta, R., Van Ree, R.
Background: The FAST (food allergy-specific immunotherapy) project aims at developing safe and effective subcutaneous immunotherapy for fish allergy, using recombinant hypoallergenic carp parvalbumin, Cyp c 1. Objectives: Preclinical characterization
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2a3852f1e44e4274623297122c240d25