Zobrazeno 1 - 10
of 357
pro vyhledávání: '"Rietjens, I"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rietjens, I. M. C. M., Cohen, S. M., Eisenbrand, G., Fukushima, S., Gooderham, N. J., Guengerich, F. P., Hecht, S. S., Rosol, T. J., Davidsen, J. M., Harman, C., Ramanan, D., Taylor, S. V.
Publikováno v:
Food Technology; May2024, Vol. 78 Issue 4, p44-62, 19p
Publikováno v:
In Toxicology Letters September 2023 384 Supplement 1:S313-S314
Publikováno v:
In Toxicology Letters September 2023 384 Supplement 1:S258-S258
Autor:
Rietjens, I., Arand, M., Bolt, H., Bourdoux, S., Hartwig, A., Hinrichsen, N., Kalisch, C., Mally, A., Pellegrino, G., Ribera, D., Thatcher, N., Eisenbrand, G.
Publikováno v:
In Toxicology Letters September 2023 384 Supplement 1:S26-S26
Publikováno v:
In Toxicology Letters September 2023 384 Supplement 1:S25-S25
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cohen, S.M., Eisenbrand, G., Fukushima, S., Gooderham, N.J., Guengerich, F.P., Hecht, S.S., Rietjens, I., Rosol, T., Harman, C., Taylor, S.V.
Publikováno v:
Food Technology, 74(3), 44-65
Food Technology 74 (2020) 3
Food Technology 74 (2020) 3
The 29th publication by the Expert Panel of the Flavor and Extract Manufacturers Association provides an update on recent progress in the consideration of flavoring ingredients generally recognized as safe under the Food Additives Amendment.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8cd7b020b375b02a2d69f468a3782f70
https://research.wur.nl/en/publications/gras-29-flavoring-substances
https://research.wur.nl/en/publications/gras-29-flavoring-substances
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.