Zobrazeno 1 - 10
of 146
pro vyhledávání: '"Rickard, N."'
Autor:
Angelia, Mark Rickard N.1,2 (AUTHOR) mrna@gnu.ac.kr, Rodelas-Angelia, Abigail Joy D.1 (AUTHOR) ajrangelia@gnu.ac.kr, Yang, Cheolung1 (AUTHOR) j6acjfdnd@naver.com, Park, Sojeong1 (AUTHOR) pkrso82@naver.com, Jeong, Seung pyo1 (AUTHOR) jspye1@gmail.com, Jang, Hyeok1 (AUTHOR) jangm1379@gmail.com, Bela-ong, Dennis Berbulla1 (AUTHOR) dbelaong@yahoo.com, Jang, Hobin3 (AUTHOR) hobin1976@gmail.com, Thompson, Kim D.4 (AUTHOR) kim.thompson@moredun.ac.uk, Jung, Taesung1 (AUTHOR) jungts@gnu.ac.kr
Publikováno v:
BioTech. Dec2024, Vol. 13 Issue 4, p46. 17p.
Autor:
Sirimanapong, Wanna, Thaijongrak, Prawporn, Sudpraseart, Chiranan, Bela-ong, Dennis Berbulla, Rodelas-Angelia, Abigail Joy D., Angelia, Mark Rickard N., Hong, Seungbeom, Kim, Jaesung, Thompson, Kim D., Jung, Tae Sung
Publikováno v:
In Fish and Shellfish Immunology November 2024 154
Autor:
Bravo, Rona Karmela D., Angelia, Mark Rickard N., Uy, Lawrence Yves C., Garcia, Roberta N., Torio, Mary Ann O.
Publikováno v:
In Food Chemistry: Molecular Sciences 30 July 2022 4
Autor:
Rona Karmela D. Bravo, Mark Rickard N. Angelia, Lawrence Yves C. Uy, Roberta N. Garcia, Mary Ann O. Torio
Publikováno v:
Food Chemistry: Molecular Sciences, Vol 4, Iss , Pp 100062- (2022)
Previous studies in pigeon pea showed health benefits but very few explored peptide bioactivities. This study examined antimicrobial, antioxidant, and antihypertensive activities of peptides in purified and proteolyzed major globulin fraction, cajani
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f46f6092873407d80c0aae81f52fd36
Autor:
Jorge Gil C. Angeles, Jeric C. Villanueva, Lawrence Yves C. Uy, Sheila Mae Q. Mercado, Maria Claret L. Tsuchiya, Jickerson P. Lado, Mark Rickard N. Angelia, Mia Clare Marie Bercansil-Clemencia, Maria Amelita C. Estacio, Mary Ann O. Torio
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 12, p 5475 (2021)
Legumes are an essential food source worldwide. Their high-quality proteins, complex carbohydrates, dietary fiber, and relatively low-fat content make these an important functional food. Known to possess a multitude of health benefits, legume consump
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a632c278a0849199c778e3bb85c226c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Farshi, Josephine, Angelia, Abigail Joy R., Alvarez, Paul Lloydson J., Angelia, Mark Rickard N., Micor, Jose Rene L., Mojica, Elmer-Rico E.
Publikováno v:
Philippine Journal of Science; Dec2023, Vol. 152 Issue 6B, p2455-2461, 7p
Autor:
Rickard, N. S., Vella-Brodrick, D. A.
Publikováno v:
Social Indicators Research, 2014 Jun 01. 117(2), 437-457.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24720834
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.