Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"Riciputi, Ylenia"'
Autor:
Riciputi, Ylenia <1983>
Lipids are important components that contribute very significantly to nutritional and technological quality of foods because they are the least stable macro-components in foods, due to high susceptibility to oxidation. When rancidity take place, it m
Externí odkaz:
http://amsdottorato.unibo.it/3555/
Autor:
Riciputi, Ylenia, Diaz-de-Cerio, Elixabet, Akyol, Hazal, Capanoglu, Esra, Cerretani, Lorenzo, Caboni, Maria Fiorenza, Verardo, Vito
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2018 269:258-263
Autor:
Riciputi, Ylenia, Serrazanetti, Diana Isabella, Verardo, Vito *, Vannini, Lucia, Caboni, Maria Fiorenza, Lanciotti, Rosalba
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods December 2016 27:131-139
Autor:
Elshamy, Abdelsamed I., Abdallah, Heba M. I., Farrag, Abdel Razik H., Riciputi, Ylenia, Pasini, Federica, Taher, Rehab F., Raslan, Mona A., Paré, Paul W., Hegazy, Mohamed-Elamir F.
Publikováno v:
Revista Brasileira de Farmacognosia; 20240101, Issue: Preprints p1-9, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akyol, Hazal1 hazalakyol@gmail.com, Riciputi, Ylenia2 ylenia.riciputi@unibo.it, Capanoglu, Esra1 capanogl@itu.edu.tr, Caboni, Maria Fiorenza2,3 maria.caboni@unibo.it, Verardo, Vito4,5 vito.verardo@unibo.it
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Jun2016, Vol. 17 Issue 6, p835. 19p. 4 Charts.
Autor:
Tabanelli, Giulia, Pasini, Federica, Riciputi, Ylenia, Vannini, Lucia, Gozzi, Giorgia, Balestra, Federica, Caboni, Maria Fiorenza, Gardini, Fausto, Montanari, Chiara
Publikováno v:
Journal of food science. 83(3)
Because of the impossibility to consume food of animal origin, vegan consumers are looking for substitutes that could enrich their diet. Among many substitutes, fermented nut products are made from different nut types and obtained after soaking, grin
Autor:
Cichelli, Angelo1 (AUTHOR), Riciputi, Ylenia2 (AUTHOR), Cerretani, Lorenzo3 (AUTHOR), Caboni, Maria F.2 (AUTHOR), d'Alessandro, Nicola4 (AUTHOR) nicola.dalessandro@unich.it
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society (JAOCS). Jan2020, Vol. 97 Issue 1, p15-23. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.