Zobrazeno 1 - 10
of 467
pro vyhledávání: '"Ricci, I"'
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2018 220:89-100
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering September 2016 184:69-74
Il grado di maturazione dei frutti è tradizionalmente individuato con metodi analitici che prevedono la distruzione del campione, lunghi tempi di analisi, così come l’impiego di reagenti chimici, costosi ed inquinanti. Pertanto, la ricerca sta ce
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4e186423bd1c98c78a897c49844d4820
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science; 2023, Vol. 37 Issue 1, p83-87, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.