Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Ricaurte, Leidy"'
Autor:
Porras-Saavedra, Josefina, Ricaurte, Leidy, Pérez-Pérez, Nalleli Concepción, Quintanilla-Carvajal, María Ximena
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 20 September 2022 649
Autor:
Ricaurte, Leidy, Perea-Flores, María de Jesús, Méndez-Méndez, Juan Vicente, Santagapita, Patricio Román, Quintanilla-Carvajal, Maria Ximena
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 5 March 2022 636
Autor:
Ricaurte, Leidy, Santagapita, Patricio Román, Díaz, Luis Eduardo, Quintanilla-Carvajal, Maria Ximena *
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 20 June 2020 595
Autor:
Ricaurte, Leidy, Hernández-Carrión, Maria, Moyano-Molano, Miguel, Clavijo-Romero, Angélica, Quintanilla-Carvajal, María Ximena
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 August 2018 256:62-70
CO2 capture via barium carbonate formation after its absorption with ammonia in a pilot scale column
Publikováno v:
In Chemical Engineering Journal 15 October 2014 254:220-229
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Trends in Food Science & Technology. 85:92-106
Background Electrospinning is a novel technique for producing nanofibres (NF) having food applications. Reported methodologies have implied using non-food-grade compounds or treatments involving toxic solvents which have not been approved by current
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.