Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Ribourg L."'
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol 16, No 2 (2016); 10823-10840
Deep-fat frying is susceptible to induce the formation of undesirable products as lipid oxidation products and acrylamide in fried foods. Plantain chips produced by small-scale producers are sold to consumers without any control. The objective of thi
Autor:
Meynier, A., Charlotte Jacobsen, Birgitte Raagaard Thomsen, Brestaz, P., Ribourg, L., Viau, M., Genot, C.
Publikováno v:
Meynier, A, Jacobsen, C, Thomsen, B R, Brestaz, P, Ribourg, L, Viau, M & Genot, C 2014, ' Lipid oxidation during instrumented dynamic in vitro digestion of marine oil-enriched milk ' 12th Euro Fed Lipid Congress, Montpellier, France, 14/09/2014-17/09/2014, .
Technical University of Denmark Orbit
12. Eurofed Lipid Congress
12. Eurofed Lipid Congress, 2014, Montpellier, France. 2014
Technical University of Denmark Orbit
12. Eurofed Lipid Congress
12. Eurofed Lipid Congress, 2014, Montpellier, France. 2014
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ca34f9857944744b3c563accbee1936e
http://orbit.dtu.dk/en/publications/lipid-oxidation-during-instrumented-dynamic-in-vitro-digestion-of-marine-oilenriched-milk(4be4330b-0c80-4cda-aa48-9124ae9bc6e2).html
http://orbit.dtu.dk/en/publications/lipid-oxidation-during-instrumented-dynamic-in-vitro-digestion-of-marine-oilenriched-milk(4be4330b-0c80-4cda-aa48-9124ae9bc6e2).html
International audience; According to food safety agencies, it is of utmost importance that Western consumers readjust their lipid intake and that consumers opt for polyunsaturated fats. However, these fats are prone to oxidation during technological
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c3c0b261ed89a7bb82f0d7cdae4ddcfa
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01338900
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01338900
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.