Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Ribeiro, Maisa Fernandes"'
Autor:
Ribeiro, Maisa Fernandes, Neves, Ana Paula Nogueira das, Teles, Simone Pereira, Oliveira, Liomar Borges de, Momenté, Valéria Gomes, Nascimento, Ildon Rodrigues do
Publikováno v:
Journal of Biotechnology and Biodiversity; Vol. 10 No. 3 (2022): Journal of Biotechnology and Biodiversity; 243-249
Journal of Biotechnology and Biodiversity; Vol. 10 Núm. 3 (2022): Journal of Biotechnology and Biodiversity; 243-249
Journal of Biotechnology and Biodiversity; v. 10 n. 3 (2022): Journal of Biotechnology and Biodiversity; 243-249
Journal of Biotechnology and Biodiversity; Vol. 10 Núm. 3 (2022): Journal of Biotechnology and Biodiversity; 243-249
Journal of Biotechnology and Biodiversity; v. 10 n. 3 (2022): Journal of Biotechnology and Biodiversity; 243-249
Organic food is understood as the entire universe of production, commercialization and consumption of products free from pesticides synthetic chemical fertilizers and transgenics, and which, within the scope of their practices and meanings, aim to re
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.