Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Ribeiro, Hálisson Lucas"'
Autor:
Sousa, Efigênia Maria de, Melo, Edla Freire de, Ribeiro, Hálisson Lucas, Feitosa, Judith Pessoa de Andrade, Souza-Filho, Men de Sá Moreira de, Melo, Marcelo Miranda de, Castro-Silva, Igor Iuco
Publikováno v:
Revista Ciência Agronômica v.53 2022
Revista ciência agronômica
Universidade Federal do Ceará (UFC)
instacron:UFC
Revista Ciência Agronômica, Volume: 53, Article number: e20218217, Published: 16 MAY 2022
Revista ciência agronômica
Universidade Federal do Ceará (UFC)
instacron:UFC
Revista Ciência Agronômica, Volume: 53, Article number: e20218217, Published: 16 MAY 2022
Fish farming by-products could represent large-scale raw materials for xenogeneic implants that could be used for bone regeneration. The objective of this research was to analyze the biocompatibility and biodegradation of gelatin (G) and apatite (A)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ribeiro, Hálisson Lucas
Publikováno v:
Repositório Institucional da Universidade Federal do Ceará (UFC)
Universidade Federal do Ceará (UFC)
instacron:UFC
Universidade Federal do Ceará (UFC)
instacron:UFC
Anthocyanins are the most widely distributed flavonoids in plants, being responsible for colors ranging from blue to red-orange. The anthocyanins from acerolas (Malpighia emarginata DC) are very prone to degradation upon processing and storage, resul
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::a4d47ec007d722f68d577652e54c4033
http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/63723
http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/63723
Autor:
Menezes, Maria do L. Linhares Rodrigues1,2 (AUTHOR), Ribeiro, Hálisson Lucas1,2 (AUTHOR), Abreu, Flávia de Oliveira M. da Silva3 (AUTHOR), Feitosa, Judith Pessoa de Andrade1 (AUTHOR), Filho, Men de Sá Moreira de S.1,4 (AUTHOR) men.souza@embrapa.br
Publikováno v:
Colloids & Surfaces B: Biointerfaces. May2020, Vol. 189, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Autor:
Oliveira, Williara Queiroz de1 (AUTHOR), Wurlitzer, Nedio Jair1,2 (AUTHOR) nedio.jair@embrapa.br, Araújo, Antonio Willian de Oliveira1 (AUTHOR), Comunian, Talita Aline3 (AUTHOR), Bastos, Maria do Socorro Rocha2 (AUTHOR), Oliveira, Alessandra Lopes de4 (AUTHOR), Magalhães, Hilton César Rodrigues2 (AUTHOR), Ribeiro, Hálisson Lucas5 (AUTHOR), Figueiredo, Raimundo Wilane de1 (AUTHOR), Sousa, Paulo Henrique Machado de1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Research International. May2020, Vol. 131, pN.PAG-N.PAG. 1p.