Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Ribeiro, Carlos M."'
Autor:
Alvarenga, Nuno B., Borralho, Elsa, Escola, Hugo, André, Samuel, Carola, Teresa, Ribeiro, Carlos M., Dias, Joyo M., Taipina, Magda S., Lamardo, Leda C.A., Balian, Simone C., Canada, J.S.B.
Publikováno v:
In Procedia Food Science 2011 1:1987-1991
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society, Vol 12, Iss 6, Pp 742-746 (2001)
This work contributes to the substrate model study of enzymatic hydrolysis of secondary and tertiary beta-hydroxy esters. One secondary and four tertiary beta-hydroxy esters have been employed with PCL, PLE, CRL and AOP enzymes. The best result was o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4738bdbf8a640e4bca30b3180f644dc
Autor:
Ribeiro, Carlos M. R., Souza, Thiago Silva Galvão de, Almeida, Karinne C. de, Dutra, Karen Danielle Borba, Valverde, Alessandra Leda
Publikováno v:
Mini-Reviews in Organic Chemistry; May 2020, Vol. 17 Issue: 3 p309-322, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stam, Hein, Akeroyd, Michiel, Menke, Hilly, Jellema, Renger H., Valianpour, Fredoen, Heijne, Wilbert H. M., Olsthoorn, Maurien M. A., Metzelaar, Sabine, Boer, Viktor M., Ribeiro, Carlos M. F. M., Gaudin, Philippe, Sagt, Cees M. J.
Publikováno v:
Systems Metabolic Engineering (9781627032988); 2013, p391-406, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alvarenga, Nuno B., Borralho, Elsa, Escola, Hugo, André, Samuel, Carola, Teresa, Ribeiro, Carlos M., Dias, Joyo M., Taipina, Magda S., Lamardo, Leda C.A., Balian, Simone C., Canada, J.S.B.
Publikováno v:
Procedia Food Science; 2011, Vol. 1, p1987-1991, 5p
Autor:
Alvarenga, Nuno B., Borralho, Elsa, Escola, Hugo, André, Samuel, Carola, Teresa, Ribeiro, Carlos M., Dias, Joyo M., Taipina, Magda S., Lamardo, Leda C.A., Balian, Simone C., Canada, J.S.B.
Publikováno v:
Procedia Food Science; January 2011, Vol. 1 Issue: 1 p1987-1991, 5p