Zobrazeno 1 - 10
of 1 604
pro vyhledávání: '"Rhodotorula species"'
Autor:
Xiong, Kexin, Dong, Naihui, Yang, Bo, Chen, Yingxi, Liang, Huipeng, Lin, Xinping, Zhang, Sufang
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2023 53
Autor:
Wheeler W; Osteopathic Manipulative Medicine, Edward Via College of Osteopathic Medicine, Monroe, USA., Clark C; Osteopathic Manipulative Medicine, Edward Via College of Osteopathic Medicine, Monroe, USA., DiGiuseppe S; Microbiology, Edward Via College of Osteopathic Medicine, Monroe, USA.
Publikováno v:
Cureus [Cureus] 2024 Apr 12; Vol. 16 (4), pp. e58131. Date of Electronic Publication: 2024 Apr 12 (Print Publication: 2024).
Publikováno v:
Mycoses. Feb2019, Vol. 62 Issue 2, p90-100. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Current Research and Review. 14:71-80
Background: Biosurfactants are amphiphilic surface active compounds that produced by several microorganisms, including, bacteria and fungi. Biodegradability, low toxicity, applications diversity and functionality under extreme conditions are characte
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::59b4eab4246a4dbeac23a73bda16458b
https://doi.org/10.20944/preprints201903.0113.v1
https://doi.org/10.20944/preprints201903.0113.v1
Publikováno v:
Dhaka University Journal of Pharmaceutical Sciences. 19:185-190
Rhodotorula are environmental yeasts originally considered non-pathogenic in nature. However, over the last three decades, different species of this yeast have established themselves as pathogens in humans, causing systemic infections among the immun
Publikováno v:
Food Bioscience. 53:102745
Publikováno v:
Microbial Cell Factories. 10/26/2015, Vol. 14, p1-16. 16p. 4 Diagrams, 1 Chart, 5 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.