Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Rheolog"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science and Technology (2021)
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e32520, Published: 22 FEB 2021
Food Science and Technology, Issue: ahead, Published: 22 FEB 2021
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e32520, Published: 22 FEB 2021
Food Science and Technology, Issue: ahead, Published: 22 FEB 2021
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Kefir is a refreshing fermented dairy product which has flowing consistency, uniform and bright appearance with mild yetaste and flavor. Traditional or industrial methods can be applied for the production of kefir using kefir grains or lyophilizcultu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7d7ac7040488b376237f7c1bfa6ce185
http://www.scielo.br/pdf/cta/2021nahead/0101-2061-cta-fst32520.pdf
http://www.scielo.br/pdf/cta/2021nahead/0101-2061-cta-fst32520.pdf
Autor:
Cao Labora, Gonzalo
En aquest treball presentem dues contribucions originals al estudi dels perfils autosimilars del anàlilsi de fluids. Concretament, donem una nova prova de la existència de singularitats pel model de Okamoto-Sakajo-Wunsch a travès dels perfils auto
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3484::89f7cf1e7eb17fe63e02177f26e0a413
https://hdl.handle.net/2117/332157
https://hdl.handle.net/2117/332157
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dorin Ieşan, Ramón Quintanilla
Publikováno v:
UPCommons. Portal del coneixement obert de la UPC
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
This paper is concerned with the non-linear theory of porous elastic bodies. First, we present the basic equations in general curvilinear coordinates. The constitutive equations for porous elastic bodies with incompressible matrix material are derive
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::eb826a295e33dbc9704f45fc41803677
http://hdl.handle.net/2117/16847
http://hdl.handle.net/2117/16847
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lima, Bruna Vital de
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFRNUniversidade Federal do Rio Grande do NorteUFRN.
Made available in DSpace on 2014-12-17T15:41:48Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Bruna Vital de Lima_DISSERT.pdf: 1526229 bytes, checksum: 072431027e1aefba9f0023f2f514ae5f (MD5) Previous issue date: 2010-02-02
Coordena??o de Aperfei?oamento de Pesso
Coordena??o de Aperfei?oamento de Pesso
Externí odkaz:
http://repositorio.ufrn.br:8080/jspui/handle/123456789/17623
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.