Zobrazeno 1 - 10
of 2 311
pro vyhledávání: '"Rheolog"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Clinica chimica acta; international journal of clinical chemistry. 332(1-2)
Background: Whole blood viscosity (WBV) values identify subjects at high risk for initial or recurrent cardiovascular events. However, these measurements have been limited to specialized centers. A new type of viscometer, Rheolog™, was designed to
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science and Technology (2021)
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e32520, Published: 22 FEB 2021
Food Science and Technology, Issue: ahead, Published: 22 FEB 2021
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e32520, Published: 22 FEB 2021
Food Science and Technology, Issue: ahead, Published: 22 FEB 2021
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Kefir is a refreshing fermented dairy product which has flowing consistency, uniform and bright appearance with mild yetaste and flavor. Traditional or industrial methods can be applied for the production of kefir using kefir grains or lyophilizcultu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7d7ac7040488b376237f7c1bfa6ce185
http://www.scielo.br/pdf/cta/2021nahead/0101-2061-cta-fst32520.pdf
http://www.scielo.br/pdf/cta/2021nahead/0101-2061-cta-fst32520.pdf
Publikováno v:
Biorheology; Jun2005, Vol. 42 Issue 3, p237-247, 11p
Autor:
Cao Labora, Gonzalo
En aquest treball presentem dues contribucions originals al estudi dels perfils autosimilars del anàlilsi de fluids. Concretament, donem una nova prova de la existència de singularitats pel model de Okamoto-Sakajo-Wunsch a travès dels perfils auto
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3484::89f7cf1e7eb17fe63e02177f26e0a413
https://hdl.handle.net/2117/332157
https://hdl.handle.net/2117/332157
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.