Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Rheault N"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gill, C.O. *, Dussault, F., Holley, R.A., Houde, A., Jones, T., Rheault, N., Rosales, A., Quessy, S.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2000 58(1):65-72
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rheault, N, Quessy, S
This study was done to evaluate the microbial contamination by Salmonella spp., Escherichia coli, fecal coliforms, and total aerobic count of the stick wound of swine carcasses. The effectiveness of trimming the stick wound in the 2 Québec slaughter
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::8be21abe809c3afe800c0a7164501a63
https://europepmc.org/articles/PMC1539692/
https://europepmc.org/articles/PMC1539692/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.