Zobrazeno 1 - 10
of 2 622
pro vyhledávání: '"Rhamnogalacturonan"'
Autor:
Dayan Sanhueza, Iván Balic-Norambuena, Pablo Sepúlveda-Orellana, Sebastián Siña-López, Adrián A. Moreno, María Alejandra Moya-León, Susana Saez-Aguayo
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 15 (2024)
Blueberries (Vaccinium corymbosum) undergo significant texture changes during development and ripening, notably a consistent decrease in firmness, which affects fruit quality, consumer preference, transportability, and shelf life. This study examined
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/865d9a0ee314446f9ad9ba36f913dd51
Autor:
Yi Zheng, Yunlong Si, Xuejiao Xu, Hongming Gu, Zhen He, Zihan Zhao, Zhangkai Feng, Jiyong Su, Kevin H. Mayo, Yifa Zhou, Guihua Tai
Publikováno v:
Journal of Ginseng Research, Vol 48, Iss 2, Pp 202-210 (2024)
Background: Panax ginseng Meyer polysaccharides exhibit various biological functions, like antagonizing galectin-3-mediated cell adhesion and migration. Galectin-8 (Gal-8), with its linker-joined N- and C-terminal carbohydrate recognition domains (CR
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea8081790e9647c389b13fcb163aa578
Autor:
Arland T. Hotchkiss, Hoa K. Chau, Gary D. Strahan, Alberto Nuñez, Andrew Harron, Stefanie Simon, Andre K. White, Senghane Dieng, Eugene R. Heuberger, Ian Black, Madhav P. Yadav, Marjorie A. Welchoff, Julie Hirsch
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 9, Pp e29787- (2024)
Strawberries are a nutrient dense food rich in vitamins, minerals, non-nutrient antioxidant phenolics, and fibers. Strawberry fiber bioactive structures are not well characterized and limited information is available about the interaction between str
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3eb6d9d83bc64e75b760d612b45e8f30
Autor:
Ching Jian, Nikolaj Sorensen, René Lutter, Ruud Albers, Willem de Vos, Anne Salonen, Annick Mercenier
Publikováno v:
Biomedicine & Pharmacotherapy, Vol 174, Iss , Pp 116561- (2024)
Pectin and its derivatives have been shown to modulate immune signaling as well as gut microbiota in preclinical studies, which may constitute the mechanisms by which supplementation of specific pectic polysaccharides confers protection against viral
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d18cc1d997c44c58c12263278e8afea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
V. V. Kondratenko, T. Yu. Kondratenko
Publikováno v:
Пищевые системы, Vol 6, Iss 2, Pp 188-201 (2023)
Special features of the protopectin complex structure of plant tissue suggest the necessity of performing point destruction of certain glycoside bonds in the structure of rhamnogalacturonan polymer chains for industrial production of pectin. These ch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dcab948fe5584c53a1f2fe706629a086
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 14, Pp 37-46 (2023)
In the present work, Pickering emulsions were fabricated using burdock RG-1-type pectic polysaccharides/zein composite particles as emulsifiers. The effects of polysaccharide concentration, pH, ionic strength, and oil phase volume fraction (φ) on th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c897803cc9c4e429f81a567e84c568a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.