Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Rezvannejad, Elham"'
Autor:
Rezvannejad, Elham1 (AUTHOR) e.rezvannejad@kgut.ac.ir, Mousavizadeh, SeyedAzim2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Veterinary Medicine & Science. Sep2023, Vol. 9 Issue 5, p2247-2259. 13p.
Autor:
Rezvannejad, Elham1 (AUTHOR), Mousavizadeh, Seyed Azim2 (AUTHOR), Lotfi, Safa1 (AUTHOR), Kargar, Najmeh3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Animal Biotechnology. Apr2023, Vol. 34 Issue 2, p236-245. 10p.
Autor:
Lotfi, Safa, Rahmani, Talat, Hatami, Maryam, Pouramiri, Behjat, Kermani, Esmat Tavakolinejad, Rezvannejad, Elham, Mortazavi, Mojtaba, Fathi Hafshejani, Shahnaz, Askari, Nahid, Pourjamali, Nader, Zahedifar, Mahboobeh
Publikováno v:
In Bioorganic Chemistry December 2020 105
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Molecular Structure 5 February 2019 1177:177-185
Autor:
Rezvannejad, Elham1 (AUTHOR) e.rezvannejad@kgut.ac.ir, Asadollahpour Nanaei, Hojjat2 (AUTHOR), Esmailizadeh, Ali2 (AUTHOR) aliesmaili@uk.ac.ir
Publikováno v:
Veterinary Medicine & Science. May2022, Vol. 8 Issue 3, p1197-1204. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fathi Hafshejani, Shahnaz1 (AUTHOR), Lotfi, Safa1 (AUTHOR) lotfisafa1@gmail.com, Rezvannejad, Elham1 (AUTHOR) e.rezvannejad@gmail.com, Mortazavi, Mojtaba1 (AUTHOR), Riahi‐Madvar, Ali2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jul2023, Vol. 11 Issue 7, p4308-4325. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bahrami, Yadollah, UNIR/EMBRAPA, Azar, Saeid Chekani, Islamic Azad University, Shabestar Branch, Shabestar, Iran, Saeid, Shahin Eghbal, Islamic Azad University, Isfahan Branch, Isfahan, Iran, Shahryar, Habib Aghdam, Rezvannejad, Elham, Institute of Science and High Technology and Environmental Sciences
Publikováno v:
Revista Brasileira de Higiene e Sanidade Animal; v. 14, n. 2 (2020); 125-141
Revista brasileira de higiene e sanidade animal
Universidade Federal do Ceará (UFC)
instacron:UFC
Revista brasileira de higiene e sanidade animal
Universidade Federal do Ceará (UFC)
instacron:UFC
In this study investigated effect of the different levels of fish and rapeseed oils, selenium, vitamin E and zinc in diet laying hens288 white-line layers were used from 45 weeks of age during 90 days. The performance and quality traits including egg
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c0f48efde974c3ccf54d4747a2808ef0
http://www.higieneanimal.ufc.br/seer/index.php/higieneanimal/article/view/562
http://www.higieneanimal.ufc.br/seer/index.php/higieneanimal/article/view/562