Zobrazeno 1 - 10
of 171
pro vyhledávání: '"Rezende Claudia M."'
Autor:
Rezende Claudia M., Fraga Sandra R. G.
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society, Vol 14, Iss 3, Pp 425-428 (2003)
Murici (Byrsonima crassifolia L., Malpighiaceae), a small, tropical fruit, very popular in Brazil, has a strong fruity, rancid cheese aroma. High resolution gas chromatography-olfactometry-mass spectrometry and aroma extract dilution analysis identif
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b4ce26fc07c14f4e97ca50a70c95c90d
Autor:
Miranda Domingos S. de, Conceição Gelson J. A. da, Zukerman-Schpector Julio, Guerrero Mário C., Schuchardt Ulf, Pinto Angelo C., Rezende Claudia M., Marsaioli Anita J.
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society, Vol 12, Iss 3, Pp 391-402 (2001)
A full account to the preparation and application of three appropriately substituted vinylcyclohexenes (2,2-dimethyl-3-vinylcyclohex-3-en-1-ol, 2,2-dimethyl-3-vinylcyclohex-3-en-1-one and 3,3-dimethyl-2-vinylcyclohexene) in thermal Diels-Alder reacti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/874918838d7f4c218d65d8d9d74d3731
Autor:
Pinto Angelo C., Braga Waldenir F., Rezende Claudia M., Garrido Francisco M. S., Veiga Jr. Valdir F., Bergter Lothar, Patitucci Maria Lúcia, Antunes Octávio A. C.
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society, Vol 11, Iss 4, Pp 355-360 (2000)
Various acid diterpenes of Copaifera cearensis Huber ex Ducke were isolated from the crude extract by flash Silica Gel/Potassium Hydroxide Chromatography. The main components were identified by GC-MS analyses. Further fractionation by reversed phase
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/526a2a99c2c747079da6208f5891302b
Autor:
Rezende Claudia M., Corrêa Vivian F. S., Costa Alexsander V. M., Castro Bruno C. S., Alves Ruy J. V.
Publikováno v:
Química Nova, Vol 27, Iss 3, Pp 414-416 (2004)
The volatile constituents obtained from a static cryogenic headspace of Caesalpinia echinata Lam. (Leguminosae) showed E-beta-ocimene as the major compound (57.2%), beside other monoterpenes, C6 derivatives like n-hexanal and (E)-2-hexenal and nitrog
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19bbdb3ad15d4040bd12ad2b245ce538
Publikováno v:
In Food Bioscience February 2024 57
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mota, Maria Fernanda S., Ferreira, Meire Jéssica A., Novaes, Fábio Junior M., Marriott, Philip J., Rezende, Claudia M., Freitas, Suely P.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2022 114
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis August 2022 111
Autor:
Adarme, Carlos A.A., Leão, Raquel A.C., de Souza, Stefania P., Itabaiana, Ivaldo, Jr, de Souza, Rodrigo O.M.A., Rezende, Claudia M.
Publikováno v:
In Molecular Catalysis July 2018 453:39-46