Zobrazeno 1 - 10
of 160
pro vyhledávání: '"Reynolds JP"'
We highlight an overlooked set of interventions - altering the assortment of available food or drink - which have the potential to contribute significantly to reducing unhealthy and unsustainable patterns of consumption and the resulting health inequ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::56b45f348ba60137cad8af139a4377cc
Autor:
Reynolds, JP, Ventsel, M, Hobson, A, Pilling, MA, Pechey, R, Jebb, SA, Hollands, GJ, Marteau, TM
Publikováno v:
PLOS Medicine. 19:e1004116
Acknowledgements: We are grateful to everyone involved in running this project including representatives from each company, the catering providers, and the members of staff at every cafeteria.
BACKGROUND: A recent meta-analysis suggested that us
BACKGROUND: A recent meta-analysis suggested that us
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Reynolds Jp
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences. 27:204-208