Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Reynier, Patrick"'
Autor:
Germain, Arnaud, Reynier, Patrick, Duale, Christian, Sztark, François, Delorme, Olivier, Ouattara, Alexandre, Janvier, Gérard
Publikováno v:
In Douleurs Evaluation - Diagnostic - Traitement 2010 11(4):171-176
Autor:
Herbland, Alexandre, Cantini, Olivier, Reynier, Patrick, Valat, Philippe, Jougon, Jacques, Arimone, Yannick, Janvier, Gerard
Publikováno v:
In Regional Anesthesia and Pain Medicine 2006 31(1):34-39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grenier, Gilbert, Lavialle, Olivier, Keresztes, Barna, Vaysse, Pierre, Reynier, Patrick, Germain, Christian, Da Costa, Jean-Pierre
Publikováno v:
Proc. of the International Conference on Agricultural Engineering, 2008
International Conference on Agricultural Engineering, 2008
International Conference on Agricultural Engineering, 2008, Jun 2008, Greece. 9 p
Proceedings of the International Conference on Agricultural Engineering
International Conference on Agricultural Engineering
International Conference on Agricultural Engineering, 2010, Greece
International Conference on Agricultural Engineering, 2008
International Conference on Agricultural Engineering, 2008, Jun 2008, Greece. 9 p
Proceedings of the International Conference on Agricultural Engineering
International Conference on Agricultural Engineering
International Conference on Agricultural Engineering, 2010, Greece
International audience; The early knowledge of apples quality level is a mandatory tool for marketing and sale management. This knowledge allows to estimate what could be the real quality of batches of fruits at the end of the storage period, and the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6fad05ff9ce5ebf3f0d55b5807cc9f5c
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00326707
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00326707