Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Reuhs, Brad L."'
Publikováno v:
Mycologia, 2005 Jul 01. 97(4), 743-750.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3762223
Influence of PEGylation on the ability of carboxymethyl-dextran to form complexes with α-lactalbumin
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 April 2016 196:853-859
Autor:
Rumpagaporn, Pinthip, Reuhs, Brad L., Kaur, Amandeep, Patterson, John A., Keshavarzian, Ali, Hamaker, Bruce R.
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 5 October 2015 130:191-197
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.