Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"Retrogradation behavior"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 22, Pp 55-62 (2024)
In order to understand the effect of different alcohol contents (30%~100%) on starch structure and physicochemical properties under ultra-high-pressure field (200, 400, 600 MPa), changes of starch multi-scale structure and physicochemical characteris
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9fe58556ea48467f96c8db35d75b1e72
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 9, Iss , Pp 100927- (2024)
Brown rice (BR) has gradually become a new choice for consumers due to its exceptionally nutritional value. Whereas starch retrogradation profoundly reduces its edibility, shelf-life and consumer acceptance, limiting the development of BR and even ot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b456f221d7f4bafb4e1f71e32249e17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 7, Iss , Pp 100589- (2023)
High amylose starch shows wide applications in food and non-food-based industries. Traditional complex-precipitation approach for the amylose fractionation required a large volume of organic reagents and was possibly risky for food safety. The object
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/096b5793804c430fa506f332225791f8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.