Zobrazeno 1 - 10
of 414
pro vyhledávání: '"Resveratrol-enriched rice"'
Autor:
Monmai, Chaiwat1 (AUTHOR) bbuayy@gmail.com, Kim, Jin-Suk1 (AUTHOR), Baek, So-Hyeon1 (AUTHOR) baeksh@scnu.ac.kr
Publikováno v:
Immuno. Jun2024, Vol. 4 Issue 2, p131-146. 16p.
Publikováno v:
Immuno, Vol 4, Iss 2, Pp 131-146 (2024)
Resveratrol and its derivative piceid exhibit a wide spectrum of health-promoting bioactivities. A resveratrol-enriched variety of Dongjin rice (DJ526) has been developed by transfection of a resveratrol biosynthesis gene, and increased resveratrol c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9a31b883c7f49568157ce2f6a5afa40
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 6, p 625 (2024)
The excessive production of melanin can cause skin diseases and hyperpigmentation. In this study, resveratrol contained in Dongjin rice seed (DJ526) was increased through callus induction. The antioxidant capacity of resveratrol-enriched rice callus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da4021dae7c84b05936c6d800a5a44e5
Autor:
So-Hyeon Baek1, Hea-Jong Chung2, Heui-Kwan Lee2, Roshan D'Souza2, Youngju Jeon2, Hyeon-Jin Kim3, Soon-Jong Kweon4, Seong-Tshool Hong2 seonghong@chonbuk.ac.kr
Publikováno v:
Scientific Reports. 1/31/2014, p1-6. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kai-Ruei Yang, Hui-Chuan Yu, Chun-Yung Huang, Jen-Min Kuo, Cheng Chang, Chwen-Jen Shieh, Chia-Hung Kuo
Publikováno v:
Foods, Vol 8, Iss 7, p 258 (2019)
A new bioprocess to produce resveratrol-enriched rice wine was established and the effects of adding Polygonum cuspidatum root powder to rice wine fermentation were investigated. In this new process, piceid and resveratrol were extracted from P. cusp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47545cb748774332b282f54cd795812d
Autor:
Baek, So-Hyeon1, Shin, Woon-Chul1, Ryu, Hak-Seung2,3, Lee, Dae-Woo2,3, Moon, Eunjung4, Seo, Chun-Sun1 seonghong@chonbuk.ac.kr, Hwang, Eunson4, Lee, Hyun-Seo5, Ahn, Mi-Hyun5, Jeon, Youngju5 jjeon@khu.ac.kr, Kang, Hyeon-Jung1, Lee, Sang-Won3,6, Kim, Sun Yeou7, D’Souza, Roshan8, Kim, Hyeon-Jin8, Hong, Seong-Tshool5, Jeon, Jong-Seong2,3
Publikováno v:
PLoS ONE. Mar2013, Vol. 8 Issue 3, p1-10. 10p.