Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"Restrepo Sánchez Luz Patricia"'
Publikováno v:
Agronomía Colombiana, Vol 29, Iss 3, Pp 441-445 (2011)
The effects of sucrose on the quality of frozen arazá pulp were investigated. Five levels of sucrose (0, 5, 10, 20, and 30%) were evaluated in combination with freezing at low speed, storage during one month, and thawing at two different speeds. Sen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d3582c3e2f474abca31c5aa932a56efc
Publikováno v:
Agronomía Colombiana, Vol 29, Iss 1, Pp 63-71 (2011)
In the ripening process of the lulo (Solanum quitoense Lam.) physicochemical changes are produced by pectics enzymes as Polygalacturonase (PG), Pectinesterase (PE) and Pectateliase (PL) that acting on pectics substrates of plant tissue, being respons
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e20da95199543b6ba495138d79ace93
Autor:
Gaitán-Jiménez, Sandra-Yaneth1 (AUTHOR), Restrepo-Sánchez, Luz-Patricia1 (AUTHOR), Parada-Alfonso, Fabián1 (AUTHOR), Narváez-Cuenca, Carlos-Eduardo1 (AUTHOR) cenarvaezc@unal.edu.co
Publikováno v:
Molecules. Dec2022, Vol. 27 Issue 24, p8733. 8p.
Autor:
Narváez-Cuenca, Carlos-Eduardo, Peña, Clara, Restrepo-Sánchez, Luz-Patricia, Kushalappa, Ajjamada, Mosquera, Teresa
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis March 2018 66:179-184
Autor:
Espinal-Ruiz, Mauricio, Restrepo-Sánchez, Luz-Patricia, Narváez-Cuenca, Carlos-Eduardo, McClements, David Julian
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2016 52:329-342
Autor:
Peña, Clara, Restrepo-Sánchez, Luz-Patricia, Kushalappa, Ajjamada, Rodríguez-Molano, Luis-Ernesto, Mosquera, Teresa, Narváez-Cuenca, Carlos-Eduardo
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology June 2015 62(1) Part 1:76-82
Autor:
Duarte-Delgado, Diana, Narváez-Cuenca, Carlos-Eduardo, Restrepo-Sánchez, Luz-Patricia, Kushalappa, Ajjamada, Mosquera-Vásquez, Teresa
Publikováno v:
In Journal of Chromatography B 15 January 2015 975:18-23
Autor:
Espinal-Ruiz, Mauricio, Parada-Alfonso, Fabián, Restrepo-Sánchez, Luz-Patricia, Narváez-Cuenca, Carlos-Eduardo
Publikováno v:
In Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre July 2014 4(1):27-38
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.