Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Restrepo Restrepo S"'
Autor:
Buitrago Mora, H.M., Piñeros, M.A., Espinosa Moreno, D., Restrepo Restrepo, S., Cardona Jaramillo, J.E.C., Álvarez Solano, Ó.A., Fernandez-Niño, M., González Barrios, A.F. *
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science November 2019 102(11):9749-9762
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nuñez Velez VL; Department of Chemical and Food Engineering, Universidad de los Andes, Bogotá, Cundinamarca, Colombia., Villamizar Gomez LD; Department of Chemical and Food Engineering, Universidad de los Andes, Bogotá, Cundinamarca, Colombia., Mendoza Ospina JE; Department of Chemical and Food Engineering, Universidad de los Andes, Bogotá, Cundinamarca, Colombia., Hayek-Orduz Y; Department of Chemical and Food Engineering, Universidad de los Andes, Bogotá, Cundinamarca, Colombia., Fernandez-Niño M; Department of Bioorganic Chemistry, Leibniz-Institute of Plant Biochemistry, Hale, Germany., Restrepo Restrepo S; Department of Chemical and Food Engineering, Universidad de los Andes, Bogotá, Cundinamarca, Colombia., Álvarez Solano ÓA; Department of Chemical and Food Engineering, Universidad de los Andes, Bogotá, Cundinamarca, Colombia., Reyes Barrios LH; Department of Chemical and Food Engineering, Universidad de los Andes, Bogotá, Cundinamarca, Colombia., Gonzalez Barrios AF; Department of Chemical and Food Engineering, Universidad de los Andes, Bogotá, Cundinamarca, Colombia.
Publikováno v:
PeerJ [PeerJ] 2024 Dec 03; Vol. 12, pp. e17239. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 03 (Print Publication: 2024).
Autor:
Hurtado Páez UA; Laboratorio de Caracterización Molecular, Instituto de Biotecnología, Universidad Nacional de Colombia, Bogotá, Colombia; Grupo de Bioprocesos y Bioprospección, Instituto de Biotecnología, Universidad Nacional de Colombia, Bogotá, Colombia., García Romero IA; Laboratorio de Caracterización Molecular, Instituto de Biotecnología, Universidad Nacional de Colombia, Bogotá, Colombia; Grupo de Bioprocesos y Bioprospección, Instituto de Biotecnología, Universidad Nacional de Colombia, Bogotá, Colombia., Restrepo Restrepo S; Laboratorio de Micología y Fitopatología, Universidad de los Andes, Bogotá, Colombia., Aristizábal Gutiérrez FA; Laboratorio de Caracterización Molecular, Instituto de Biotecnología, Universidad Nacional de Colombia, Bogotá, Colombia; Grupo de Bioprocesos y Bioprospección, Instituto de Biotecnología, Universidad Nacional de Colombia, Bogotá, Colombia., Montoya Castaño D; Grupo de Bioprocesos y Bioprospección, Instituto de Biotecnología, Universidad Nacional de Colombia, Bogotá, Colombia.
Publikováno v:
PloS one [PLoS One] 2015 Aug 19; Vol. 10 (8), pp. e0134837. Date of Electronic Publication: 2015 Aug 19 (Print Publication: 2015).