Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Restaurant inspection"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Public Health Reports (1974-), 2017 Mar 01. 132(2), 180-187.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26374106
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Noncompliances that decrease food safety are commonly detected in food safety inspections at restaurants, and challenges in correcting the noncompliances have been reported. Disclosure of inspection results has been used as a tool to decrease the rat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::64c12168fcb48c0426e9b78c1e3007c0
http://hdl.handle.net/10138/329628
http://hdl.handle.net/10138/329628
Autor:
Craig W. Hedberg, Melanie J. Firestone
Publikováno v:
Emerging Infectious Diseases
Emerging Infectious Diseases, Vol 24, Iss 12, Pp 2164-2168 (2018)
Emerging Infectious Diseases, Vol 24, Iss 12, Pp 2164-2168 (2018)
Rates of Salmonella infection in the United States have not changed over the past 20 years. Restaurants are frequent settings for Salmonella outbreaks and sporadic infections. Few studies have examined the effect of posting letter grades for restaura
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Control. 119:107462
The consistency of inspections is an important requirement of official food control. Inconsistency may endanger food safety and lead to mistrust in official food control. The reasons leading to inconsistency and the mitigation of inconsistency are th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.