Zobrazeno 1 - 10
of 557
pro vyhledávání: '"Response surface method-ology"'
Autor:
George Botsaris, Alexandra Barbouti, Christodoulos Michael, Vlasios Goulas, Konstantina Stavrou
Publikováno v:
Antioxidants
Volume 10
Issue 4
Antioxidants, Vol 10, Iss 586, p 586 (2021)
Volume 10
Issue 4
Antioxidants, Vol 10, Iss 586, p 586 (2021)
Wine and by-products are essential elements of a Mediterranean diet and considered as a reservoir of bioactive compounds with various health effects. Grape pomace, an easily available natural material of low cost, shares a similar wealth of health be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yolanda Aguilera, Diego Taladrid, Begoña Bartolomé, Silvia Cañas, Vanesa Benítez, María A. Martín-Cabrejas, Miguel Rebollo-Hernanz
Publikováno v:
Biblos-e Archivo. Repositorio Institucional de la UAM
instname
Foods
Volume 10
Issue 3
Foods, Vol 10, Iss 653, p 653 (2021)
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Foods
Volume 10
Issue 3
Foods, Vol 10, Iss 653, p 653 (2021)
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
This article belongs to the Special Issue Phytochemicals: Dietary Sources, Innovative Extraction and Health Benefits.
This study aimed to model and optimize a green sustainable extraction method of phenolic compounds from the coffee husk. Respon
This study aimed to model and optimize a green sustainable extraction method of phenolic compounds from the coffee husk. Respon
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3636ce16764a99933d6934f8fe600629
http://hdl.handle.net/10486/699020
http://hdl.handle.net/10486/699020
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Shanxi Agricultural Sciences. 2023, Vol. 51 Issue 9, p1088-1097. 10p.
Publikováno v:
Food Research & Development; Jun2024, Vol. 45 Issue 12, p66-75, 10p