Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"Respondek, Frédérique"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Respondek, Frédérique
Une consommation de fibres alimentaires adéquate semble protéger du risque de développer un diabète de type 2 dont a contrario la prévalence ne cesse de progresser à travers le monde. Parmi les mécanismes d'action pouvant expliquer comment les
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2012AIXM5065
Autor:
Feskens, Edith, Brennan, Lorraine, Dussort, Pierre, Flourakis, Matthieu *, Lindner, Lena M E, Mela, David, Rabbani, Naila, Rathmann, Wolfgang, Respondek, Frédérique, Stehouwer, Coen, Theis, Stephan, Thornalley, Paul, Vinoy, Sophie
Publikováno v:
In Advances in Nutrition September 2020 11(5):1221-1236
Autor:
Dalile, Boushra, Boyle, Neil B, Ruiz, Franco T, Chakrabarti, Anirikh, Respondek, Frederique, Dodd, Georgina F, Kadosh, Kathrin Cohen, Hepsomali, Piril, Brummer, Robert J, McArthur, Simon, Dam, Veerle, Zanzer, Yoghatama Cindya, Vermeiren, Yannick, Schellekens, Harriet
Publikováno v:
In Advances in Nutrition November 2024
Autor:
Gorissen, Stefan HM, Horstman, Astrid MH, Franssen, Rinske, Crombag, Julie JR, Langer, Henning, Bierau, Jörgen, Respondek, Frederique, van Loon, Luc JC *
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition September 2016 146(9):1651-1659
Publikováno v:
In Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre April 2015 5(2):169-178
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Respondek, Frédérique *, Swanson, Kelly S., Belsito, Katherine R., Vester, Brittany M., Wagner, Anne, Istasse, Louis, Diez, Marianne
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition September 2008 138(9):1712-1718
The invention concerns the use of a maltodextrin or a composition comprising thereof as the main source of carbohydrates in infant nutrition during the early childhood of a mammal for improving or enhancing cognitive performance and/or stimulating br
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ff31e6ecd0d80e3ae85c138f7d5f80eb
https://research.wur.nl/en/publications/use-of-maltodextrin-for-enhancing-or-improving-cognition-andor-st
https://research.wur.nl/en/publications/use-of-maltodextrin-for-enhancing-or-improving-cognition-andor-st
Autor:
Le Bourgot, Cindy, Apper, Emmanuelle, Le Normand, Laurence, Blat, Sophie, Respondek, Frédérique, Ferret-Bernard, Stéphanie, Le Huërou-Luron, Isabelle
Publikováno v:
50. Journées de la Recherche Porcine
50. Journées de la Recherche Porcine, Feb 2018, Paris, France. IFIP-Institut du Porc, Journées de la Recherche Porcine en France, 2018, Journées de la Recherche Porcine en France
50. Journées de la Recherche Porcine, Feb 2018, Paris, France. IFIP-Institut du Porc, Journées de la Recherche Porcine en France, 2018, Journées de la Recherche Porcine en France
Perinatal nutrition plays a decisive role in controlling gut bacterial primo-colonization and, thereby, is an important driver of the development and maturation of intestinal immunity. Since a short-chain fructooligosaccharide (scFOS) prebiotic was k
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1a471a8935f2c92b6b41cf2f43e22234
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01714761
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01714761