Zobrazeno 1 - 10
of 208
pro vyhledávání: '"Reshma, V"'
Autor:
Sasidharan, Shan, Nair, Reshma V R, S, Nishanth Kumar, A, Kaveri Nair, Gomathi, Silambarasan, J, Hareendran Nair
Publikováno v:
In South African Journal of Botany May 2024 168:89-105
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances October 2022 1
Autor:
Reshma, V., Manogem, E. M.
Publikováno v:
Phytoparasitica; Sep2024, Vol. 52 Issue 4, p1-16, 16p
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 1, Iss , Pp 100017- (2022)
A comprehensible, validated, and simple method was developed for the determination of Fe+3 ions in food samples. To accomplish this, Vitamin B12-functionalized biological silver nanoparticles (FAgNPs) were synthesised and employed. The test of sensit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f6fcf0512c14e00b350ed058d8655ca
Autor:
Priyadarshani S. Sadalage, Reshma V. Patil, Darshana V. Havaldar, Shruti S. Gavade, Ana Cláudia Santos, Kiran D. Pawar
Publikováno v:
Journal of Nanobiotechnology, Vol 19, Iss 1, Pp 1-17 (2021)
Abstract Background The development of nano delivery systems is rapidly emerging area of nanotechnology applications where nanomaterials (NMs) are employed to deliver therapeutic agents to specific site in a controlled manner. To accomplish this, gre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/007afdbff74d498883c435b3d4156d65
Publikováno v:
In Process Biochemistry November 2020 98:172-182
Autor:
Havaldar, Darshana V., Patil, Reshma V., Moholkar, Disha N., Magdum, Priyanka S., Vadrale, Akash P., Pawar, Kiran D.
Publikováno v:
In Particuology October 2020 52:97-104