Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Reshetnyak, G."'
Autor:
Zaets, I., Podolich, O., Kukharenko, O., Reshetnyak, G., Shpylova, S., Sosnin, M., Khirunenko, L., Kozyrovska, N., de Vera, J.-P.
Publikováno v:
In Advances in Space Research 1 March 2014 53(5):828-835
Autor:
Doucoure, H., Perez-Ouintero, A. L., Reshetnyak, G., Tekete, C., Auguy, Florence, Thomas, E., Koebnik, Ralf, Szurek, Boris, Koita, O., Verdier, Valérie, Cunnac, Sébastien
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology
Frontiers in Microbiology, 2018, 9, pp.1657. ⟨10.3389/fmicb.2018.01657⟩
Frontiers in Microbiology, 2018, 9, pp.1657. ⟨10.3389/fmicb.2018.01657⟩
International audience; Rice bacterial leaf blight (BLB) is caused by Xanthomonas oryzae pv. oryzae (Xoo) which injects Transcription Activator-Like Effectors (TALEs) into the host cell to modulate the expression of target disease susceptibility gene
Autor:
Olivier Rodrigues, Alexandre Grondin, Reshetnyak, G., Sylvain Merlot, Nathalie Leonhardt, Lionel Verdoucq, Christophe Maurel
Publikováno v:
26th International Conference on Arabidopsis Research
26th International Conference on Arabidopsis Research, Jul 2015, Paris, France
HAL
26th International Conference on Arabidopsis Research, Jul 2015, Paris, France. 2015
26th International Conference on Arabidopsis Research, Jul 2015, Paris, France
HAL
26th International Conference on Arabidopsis Research, Jul 2015, Paris, France. 2015
absent
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::052799a63c572ea5536de8fa8bc7382c
https://hal.science/hal-01384424
https://hal.science/hal-01384424
Autor:
Kukharenko, O., Podolich, O., Rybitska, A., Reshetnyak, G., Burlak, L., Ovcharenko, L., Voznyuk, T., Moshynets, O., Rogutskyi, I., Zaets, I., Yaneva, O., Reva, O., Pidgorskiy, V., Rabbow, Elke, de Vera, Jean Pierre Paul, Yatsenko, V., Kozyrovska, N.
Naturally occurring symbiotic microbial communities (SMK) are the most robust assemblages for a multipurpose use in keeping humans healthy and soil fertile. Especially, safe and reliable SMK are needed for producing probiotics and ferments valuable f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1640::f463968117fa5a9bc7bfbcf6ea9e0972
https://elib.dlr.de/79624/
https://elib.dlr.de/79624/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Measurement Techniques; Mar1985, Vol. 28 Issue 3, p215-218, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Measurement Techniques; Nov1988, Vol. 31 Issue 11, p1080-1082, 3p