Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Resende, T. L."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Resende, T. L., Kraft, J., Soder, K. J., Pereira, A. B. D., Woitschach, D. E., Reis, R. B., Brito, A. F.
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
The objective of this study was to investigate the effect of incremental amounts of ground flaxseed (GFX) on milk yield and concentrations and yields of milk components, milk fatty acids (FA) profile, ruminal metabolism, and nutrient digestibility in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::6f198f195ac154ca7a85c72bc1739e5b
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/21226
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/21226
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pereira, A. B. D., Brito, A. F., Resende, T. L., Woitschach, D. H., Reis, R. B., Soder, K. J.
Publikováno v:
Journal of Animal Science; October 2016, Vol. 94 Issue: 1, Number 1 Supplement 5 p797-798, 2p
Autor:
Resende TL; Escola de Veterinária, Universidade Federal de Minas Gerais, Belo Horizonte, MG, Brazil 30161-970., Kraft J; Department of Animal Science, University of Vermont, Burlington 05405., Soder KJ; Pasture Systems and Watershed Management Research Unit, USDA-Agricultural Research Service, University Park, PA 16802., Pereira AB; Department of Biological Sciences, University of New Hampshire, Durham 03824., Woitschach DE; Departamento de Zootecnia, Universidade Federal de Viçosa, Viçosa, MG, Brazil, 36570-000., Reis RB; Escola de Veterinária, Universidade Federal de Minas Gerais, Belo Horizonte, MG, Brazil 30161-970., Brito AF; Department of Biological Sciences, University of New Hampshire, Durham 03824. Electronic address: andre.brito@unh.edu.
Publikováno v:
Journal of dairy science [J Dairy Sci] 2015 Jul; Vol. 98 (7), pp. 4785-99. Date of Electronic Publication: 2015 May 07.