Zobrazeno 1 - 10
of 108
pro vyhledávání: '"Resende, T."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Plasticity August 2013 47:29-48
Publikováno v:
The Florida Entomologist, 2009 Dec 01. 92(4), 569-577.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25594578
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
The use of water-retaining polymers may be a feasible alternative in regions with low water availability, as they has enhance the performance of coffee plants with more favorable anatomical characteristics to make physiological processes more efficie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::79bc247ff91bc40a5d9a4bac7ed8b096
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1143376
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1143376
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Resende, T. L., Kraft, J., Soder, K. J., Pereira, A. B. D., Woitschach, D. E., Reis, R. B., Brito, A. F.
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
The objective of this study was to investigate the effect of incremental amounts of ground flaxseed (GFX) on milk yield and concentrations and yields of milk components, milk fatty acids (FA) profile, ruminal metabolism, and nutrient digestibility in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::6f198f195ac154ca7a85c72bc1739e5b
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/21226
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/21226
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.