Zobrazeno 1 - 10
of 111 300
pro vyhledávání: '"Research and extension"'
Autor:
Cruz-Acosta, Roberto1 roberto.acosta@ispbenguela.com, Chana Cassungo-Cruz, Ruth Bulica1 ruthrbcc@gmail.com
Publikováno v:
Revista de Investigación Desarrollo e Innovación. jul-dic2024, Vol. 14 Issue 2, p63-79. 17p.
Publikováno v:
Choices, 2022 Sep 01. 37(3), 1-7.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27201703
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kanter, Jessica1, Leinfelder-Miles, Michelle, Clark, Nicholas, Lundy, Mark E.2, Koundinya, Vikram3, Long, Rachael, Light, Sarah E., Brim-DeForest, Whitney B., Linquist, Bruce4, Putnam, Dan5, Hutmacher, Robert B.6, Pittelkow, Cameron M.7
Publikováno v:
California Agriculture. Apr-Jun2024, Vol. 78 Issue 2, p1-12. 12p.
Autor:
عفاف كمال عبد الف1 afafkamal655@gmail.com, ماجدة عبد الله عب2, ياسر عبده حميري1, محمد إبراهيم الخ2, رانيا حمدى عبد ال2
Publikováno v:
Zagazig Journal of Agricultural Research. May/Jun2024, Vol. 51 Issue 3, p621-640. 20p.
Autor:
WOROSZ, MICHELLE R., STEWART, HANNAH, ROBINETTE, MCKAYLA, ORTIZ, BRENDA, PRASAD, RISHI, GAMBEL, AUDREY, DUZY, LEAH
Publikováno v:
Journal of Extension; 2024, Vol. 62 Issue 4, p32-46, 15p
Autor:
Han Chen, Nathan M. Anderson, Elizabeth M. Grasso-Kelley, Linda J. Harris, Bradley P. Marks, Lindsey McGowen, Robert L. Scharff, Jeyamkondan Subbiah, Juming Tang, Felicia Wu, Yaohua Feng
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 87, Iss 10, Pp 100358- (2024)
Historically, low-moisture foods were considered to have minimal microbial risks. However, they have been linked to many high-profile multistate outbreaks and recalls in recent years, drawing research and extension attention to low-moisture food safe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c512432f6d0642949967f6c4a63b7779